ŠKODA KAMIQ je mezi finalisty ceny AUTOBEST 2020

ŠKODA KAMIQ byla nominována na cenu „Best Buy Car of Europe in 2020“.

Cílená propagace v Plzni

  • Městské SUV značky ŠKODA je jedním z pěti vozů, kandidujících na titul „Best Buy Car of Europe in 2020“

  • Porota AUTOBEST se skládá z uznávaných automobilových novinářů z 31 evropských zemí

  • Rozhodnutí padne po testovacích jízdách, které se budou konat koncem listopadu na trati Formule 1 v Istanbulu

ŠKODA KAMIQ byla nominována na cenu „Best Buy Car of Europe in 2020“. Porota, která tento titul uděluje každoročně už od roku 2001, je složená z uznávaných automobilových novinářů z 31 evropských zemí. O laureátech rozhodne po závěrečných testovacích jízdách s jednotlivými kandidáty, které proběhnou 27. a 28. listopadu na bývalém okruhu pro závody Formule 1 Intercity Istanbul Park v Turecku. Vítěz bude vyhlášen v polovině prosince.

Sdružení European AUTOBEST bylo založeno v roce 2000 a svá výroční ocenění uděluje od roku 2001. Porotu momentálně tvoří dvě novinářky a 29 novinářů z 31 evropských zemí. Ti si z celkem pěti finalistů vyberou po třech favoritech v celkem 13 různých kategoriích, mezi které patří např. design exteriéru i interiéru, praktičnost, technologie, šetrnost vůči životnímu prostředí nebo pořizovací cena. Kategorie mají různé počty bodů, které je možno maximálně udělit – od 100 do 500. Vítězem bude ten vůz, který nasbírá nejvíce bodů z maximálně 2 500 dosažitelných. V roce 2002 se „Best Buy Car of Europe“ stala ŠKODA FABIA.

Vozem ŠKODA KAMIQ rozšířila ŠKODA úspěšnou nabídku evropských vozů SUV o třetí model a poprvé také doplnila silně rostoucí segment městských SUV. KAMIQ v sobě spojuje klasické přednosti vozu SUV, jakými jsou větší světlá výška nebo zvýšená pozice sedadel, s agilitou kompaktního vozu a emocionálním designem typickým pro vozy značky ŠKODA. Díky nejmodernějším asistenčním a infotainment systémům, velkorysému prostoru a mnoha prvkům Simply Clever splňuje nový vůz ŠKODA KAMIQ jako typický vůz ŠKODA nároky lifestylově orientovaných zákazníků i rodin.

Máte zájem o nové vozy Škoda? Kontaktujte autosalon AUTO CB v Plzni!

AUTO CB, spol. s r.o.
Váš autorizovaný prodejce vozů ŠKODA

Nepomucká 487/119
326 00 Plzeň
Tel.: 377 666 666
Facebook: AutoCBPlzen
Web: https://www.autocb.cz/home/

Autor: AUTO CB, spol. s r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 08.10.2019 17:05



4 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka