ŠKODA zvítězila ve velkém tendru Ministerstva financí, první vozy již byly předány

Vozy ŠKODA vítězí ve férových výběrových řízeních zásluhou skvělého poměru mezi celkovými náklady a užitnou hodnotou.

Cílená propagace v Plzni

Velká státní zakázka v hodnotě přes 784 milionů korun bude naplňována v následujících 2 letech, ŠKODA AUTO v jejím rámci dodá České republice přes 1 370 osobních automobilů

Ministerstvo financí ČR dokončilo jednu z největších veřejných soutěží na nákup nových automobilů. V ní poptávalo vozidla pro 10 ministerstev a jejich podřízené organizace. Mladoboleslavská automobilka zvítězila v 7 kategoriích z 8 vypsaných a v následujících 2 letech dodá státním úřadům přes 1 370 osobních vozů ŠKODA různých modelových řad a specifikací.

Velká státní zakázka pod názvem Centrální nákup státu se týká 10 ministerstev a jejich podřízených organizací. Znamená to, že v následujících 2 letech může vozy odebírat až 139 státních institucí. Pro každou kategorii byla v září 2018 podepsána samostatná rámcová dohoda na 2 roky, podle níž se bude postupovat. ŠKODA AUTO v souladu s touto smlouvou poskytne státním orgánům zhruba 1 370 vozů v celkové hodnotě 784 300 000 Kč.

„Jsme velice potěšeni tím, že značka ŠKODA uspěla v centrálním výběrovém řízení pod zadavatelem Ministerstva financí, které tímto nákupem zajistí potřebnou obměnu vozového parku pro několik ministerstev a desítky jím řízených institucí. Naše vozy uspěly v konkurenci ostatních soutěžitelů zásluhou výhodného poměru ceny a užitné hodnoty a především díky příznivým provozním nákladům,“zhodnotil výsledek státního supertendru ředitel ŠKODA AUTO Česká republika Luboš Vlček.

Prvních 30 vozů ŠKODA OCTAVIA COMBI předáno Vězeňské službě ČR

U každé ze sedmi smluv je stanovena maximální částka, kterou může stát vyčerpat. V 7 kategoriích bude značka ŠKODA dodávat modely FABIA COMBI, OCTAVIA, OCTAVIA COMBI, OCTAVIA SCOUT, SUPERB, KAROQ a KODIAQ. Poptávané vozy zahrnují řadu prvků volitelné výbavy, kterou zadavatel požadoval. Jedná se například o navigaci, parkovací senzory a u některých exemplářů rovněž střešní nosiče, tažné zařízení nebo sněhové řetězy. Ke všem dodaným automobilům bude poskytnut předplacený servis na 5 let, resp. 150 000 ujetých kilometrů. První plnění v rámci tohoto tendru proběhlo koncem ledna, kdy bylo v showroomu autorizovaného obchodního partnera značky ŠKODA – Auto Palace Spořilov předáno prvních 30 vozů ŠKODA OCTAVIA COMBI Ambition 1,6 TDI/85 kW zástupcům Vězeňské služby ČR.

Automobily ŠKODA patří k nejvýhodnějším vozům na českém trhu z hlediska dopadu na firemní cash-flow. Z mnoha nezávislých studií vycházejí s výborným hodnocením poměru mezi pořizovací cenou a užitnou hodnotou. Jejich servisní náklady se v jednotlivých segmentech řadí k těm nejnižším, mezi oceňovanými pozitivy figurují zejména výhodné ceny náhradních dílů a nadprůměrná spolehlivost. Pro firemní zákazníky hraje důležitou roli také zůstatková hodnota. Renomovaní experti se shodují na tom, že vozy ŠKODA si ve svých třídách drží cenu lépe než většina konkurentů, což je zásadní ekonomický parametr při kalkulaci obměn vozových parků. Proto slaví úspěchy ve výběrových řízeních státních institucí i soukromých podniků. 

Poznámka redakce: pokud máte zájem o vozy Škoda, kontaktujte autosalon AUTO CB v Plzni

AUTO CB, spol. s r.o.

Autorizovaný prodejce a servis vozů ŠKODA
Autorizovaný prodejce a servis vozů DACIA
Autorizovaný prodejce a servis vozů RENAULT

Nepomucká 487/119
326 00 PLZEŇ 

Telefon: 377 666 666
Email:
autocb@autocb.cz
Web:
www.autocb.cz
Facebook:
Auto CB Plzeň

Autor: AUTO CB, spol. s r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka