SMACK P'S A LOVE TOUR 24.4. STARÝ PLZENEC

Turné ke Smackovu novému albu P's a love, za které dostal ocenění Anděl 2015.

Cílená propagace v Plzni

Pivní a cider klub Lidový dům Starý Plzenec Vám Přináší exkluzivní show v rámci tour ke Smackovu novému albu P's a love! Celá akce proběhne za účasti předních českých grime umělců: Smack, Tchagun, Barenz, DJ NRMN a DJ Pirez. Těšte se na program, který vás bezesporu dostane svou kvalitou a energičností. Navíc je nutné podotknout, že se jedná o zatím jediné vystoupení Smacka v Plzni a okolí na jaře 2015. Support bude jako již klasicky v podání Dj Livity.


KDO JE SMACK?
MC, DJ, producent, zakladatel skupiny Iscream Boyz a tvůrce labelu Archetyp 51. Jeho specialitou je hudební styl pocházející z Anglie zvaný Grime. Spolu se Shadow Dropem byl vůbec prvním českým interpretem věnujícím se tomuto žánru. Během let vystupoval živě po boku největších jmen britské grime scény, mezi nimiž nechybí Newham Generals, Slew Dem, Bloodline, Roll Deep nebo Jammer a Lord of The Mics All-Stars. Jeho pódiové performance patří k tomu nejenergičtějšímu, co u nás lze vidět.

Smack je velice aktivní umělec, vydal nespočet skladeb,spolupracoval s desítkami interpretů z celého světa, vystupoval v klubech po celé České republice, získal si obdiv mnoha českých i zahraničních fanoušků, založil label, měl vlastní rádiovou show, umístil se v BBC chart v Anglii, měl svůj singl na Rinse.fm a tak dále. A to je jen velmi skromný výčet z jeho dosavadní kariéry.

Předprodej v síti Plzeňská vstpenka a na jejích prodejních místech. Cena v předprodeji 150kč (+poplatky prodejce), na místě 200kč. Adresa: Pivní a cider klub Lidový dům, Raisova 2, Starý Plzenec.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Microsoft VBScript - chyba pøi bìhu programu chyba 800a01c9'

Tento klíè je již pøidružen k prvku této kolekce.

/uws_templates/default/inc/tools/comments/x_comments.asp, line 28