Speciální várky piv z Volby sládků si Češi oblíbili

Obliba programu Volba sládků Plzeňského Prazdroje, díky kterému si lidé na vybraných výčepech mohou vedle tradičních piv objednat každý měsíc jiné unikátní pivo, neustále roste. Od března minulého roku se se zvýšil počet restaurací a hospod, které jsou do programu zapojeny, o více než 60 %.

Jarní servisní akce AUTO CB

Program Volba sládků je oblíbený

Obliba programu Volba sládků Plzeňského Prazdroje, díky kterému si lidé na vybraných výčepech mohou vedle tradičních piv objednat každý měsíc jiné unikátní pivo, neustále roste. Od března minulého roku se se zvýšil počet restaurací a hospod, které jsou do programu zapojeny, o více než 60 %. V těchto hospodách a restauracích se prodalo dohromady téměř 13 tisíc hektolitrů speciálně uvařených várek piva, mezi nimi byli limitované edice piv z běžné produkce pivovaru i naprosté speciály typu Ale, Stout nebo Ipa. Přijďte tyto speciály ochutnat do Švejk restaurantů!

Díky projektu Volba sládků se již dva roky daří vybraným hospodám a restauracím čepujícím piva z Plzeňského Prazdroje navyšovat prodeje čepovaného piva. „93 % obsluhy vybraných podniků tvrdí, že jejich hosté jsou spokojeni s Volbou sládků, což potvrzuje současný trend, že spotřebitelé chtějí zkoušet nové věci. To je přesně to, co jim díky Volbě sládků můžeme nabídnout v jejich oblíbené hospodě,“ vysvětluje Tomáš Mráz, obchodní ředitel Plzeňského Prazdroje.

Zalíbení našly speciální várky piva také u hospodských, kterým po zapojení do programu vzrostla návštěvnost i tržby. „Do Volby sládků jsme se zapojili hned při zahájení před dvěma lety. Musím říct, že si již naši zákazníci zvykli, že každý měsíc na výčepu najdou jiný speciál. Někteří si ho dokonce odnášejí v PET lahvích domů. Přibylo také těch, kteří se k nám do restaurace pravidelně vrací. Dokonce musím obvykle dvakrát do měsíce speciální várku doobjednávat, což se samozřejmě pozitivně promítá i do našich tržeb,“ potvrzuje úspěšnost programu Jakub Novotný z pražského podniku Restaurace U svatého Filipa a Jakuba.

Červen = Master Summer Ale

Červnovým speciálem je Master Summer Ale neboli „letní ejl“, který patří mezi světlá svrchně kvašená piva. Sládci z Plzeňského Prazdroje ho právě pro tento měsíc zvolili kvůli jeho lehkosti a osvěžujícím citrusovým tónům, díky kterým se ideálně hodí pro nadcházející začátek léta. Milovníci piva najdou nový speciál na výčepech více než tisíce restaurací po celé České republice, které se zapojily do programu Volba sládků.

A kde si na speciálech pochutnat?

Zajímá vás, kde si můžete vychutnat lahodné plzeňské pivo a dobré jídlo? Navštivte Švejk restaurant U pětatřicátníků, který je součástí originální české koncepce Švejk restaurantů.
V každé restauraci ŠVEJK najdete originální dobové doplňky, které byly součástí prvorepublikových hostinců. Výčepní nosí „švejkovskou čepici", bílou košili, šedé kalhoty a kšandy. Servírky mají červenou sukni a bílou halenku.

ŠVEJK Restaurant zajišťuje rozvoz jídla i catering

Mezi další výhody ryze českého řetězce kvalitních restaurací ŠVEJK patří:

Kontakty:

Švejk restaurant Plzeň "U Pětatřicátníků"

Riegrova 12
30100, Plzeň

Mobil: +420 725 810 258
Telefon: +420 377 970 404
E-mail: plzen@svejk.cz
Web: http://www.svejkplzen.cz/

Otevírací doba

Po-Čt: 10:30 - 23:00
Pátek: 10:30 - 24:00
Sobota: 11:00 - 24:00
Neděle: 11:00 - 22:00

FACEBOOK: Švejk restaurant "U Pětatřicátníků"

Autor: Kateřina Štveráková Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka