Svatomartinská jízda v RADOVÁNKU

Dne 11. listopadu proběhne ve Středisku volného času v Pallově ulici setkání šikovných žen, babiček, maminek a dcer, kterým není lhostejný zdravý životní styl, jejich duševní, fyzické a osobní blaho.

Cílená propagace v Plzni

Dne 11. listopadu proběhne ve Středisku volného času v Pallově ulici setkání šikovných žen, babiček, maminek a dcer, kterým není lhostejný zdravý životní styl, jejich duševní, fyzické a osobní blaho. Využili jsme v RADOVÁNKU právě příjemný podzimní čas, kdy mnoho žen bývá nostalgických. Je to změnou počasí, blíží se konec roku, začíná shon a přemýšlíme o uplynulém období. Chceme, aby ženy, které k nám na Svatého Martina přijdou, si den užily naplno. Mohou si zacvičit, zatancovat si, vyrobit si šperk pro sebe nebo své blízké, odpočinout si při hudbě a svíčkách, dozvědět se jak na správnou výživu a jak se o sebe správně starat a pečovat.

Příjemné prostředí opravených prostor v Pallově ulici, Vás zve se svým týmem na příjemné a aktivní setkání, které je zajištěno za laskavé podpory Městského obvodu 3, který tuto akci podpořil v rámci dotace na základě podaného projektu. Tato aktivita je jednou z akcí, které Středisko volného času RADOVÁNEK připravuje v rámci Mezigeneračního centra.
Bude pro Vás otevřena kavárna s voňavým čajem, kávou i dobrotami.
Přijďte si aktivně prožít jeden podzimní den kreativně a s úsměvem.

Autor: SVČ RADOVÁNEK Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
20.10.2017 15:24




3 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka