Testovali jsme nový Volkswagen UP!

(vav) Autosalon Porsche Plzeň, tradiční plzeňský prodejce osobních vozů Volkswagen nám v červnu zapůjčil nový model Volkswagen UP! k otestování!

Cílená propagace v Plzni

(vav) Autosalon Porsche Plzeň, tradiční plzeňský prodejce osobních vozů Volkswagen nám v červnu zapůjčil nový model Volkswagen UP! k otestování! Vyzkoušeli jsme jízdu na dálnici, běžné, okresní silnici a také v městském provozu.

Jak se nám jezdilo ve městě aneb Ekonomická jízda po městě s VW UP!

Testovaný vůz (pětidvéřový UP! s motorem o obsahu 1.0 litru) se na městských komunikacích, křižovatkách a hlavně při parkování cítí jako ryba ve vodě. Díky délce 3,54 metru a sytému PARKPILOT je cesta do zaměstnání nebo na nákupy příjemná a pohodlná.

Vůz jsme testovali v městském provozu v Plzni a ve Stříbře a výsledek je velmi dobrý. Navigace nás spolehlivě zavedla k vytyčenému cíli, klimatizace rychle ochladila interiér vozu, rádio příjemně dokreslovalo letní atmosféru a parkovací asistent „parkpilot“ bezchybně pomáhal při couvání na parkoviště. Systém PARKPILOT funguje tak, že vás při parkování varuje prostřednictvím akustických signálů před překážkami za vozem (čím kratší je vzdálenost překážky od ultrazvukových senzorů, tím vyšší je frekvence varovných tónů).

Více místa na nákupy

U malého automobilu VW UP! mne zaujala možnost ještě lépe využít zavazadlový prostor. Od výbavové linie MOVE UP! je k dispozici variabilní podlaha. Lavice zadního sedadla je dělitelná a sklopná a podlaha zavazadlového prostoru může být nastavena ve dvou rovinách. Buď využijete daný prostor na maximum, nebo si vytvoříte zcela rovnou ložnou plochu (můžete zvýšit podlahu v zadní části vozu pomocí speciální desky, kterou zarovnáte se sklopenými sedadly). Objem zavazadlového prostoru při nesklopených zadních sedadlech je 251 litrů.

Pokud vás zajímají další technické detaily k automobilu UP!, kontaktuje Porsche Plzeň.

Kontakty na autosalon Porsche Plzeň

Podnikatelská 1
301 00 Plzeň - Borská pole
tel.: 377 432 611, fax: 377 432 612
info.plzen1@porsche.cz
www.porsche-plzen.cz

Otevírací doba
Prodejní oddělení:
Po - pá 8:00 - 18:00
So 8:00 - 12:00


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka