V neděli se rozsvítil vánoční stromek v Radobyčicích

Tradičně se v Radobyčicích na návsi setkali v neděli 8. prosince tamější obyvatelé při rozsvěcení vánočního stromku, které organizuje spolek Staročeská Li-Ra. Desítky nejen místních obyvatel si společně zazpívaly koledy a popily voňavý svařák nebo teplý čaj.

Cílená propagace v Plzni

Na slavnostní rozsvěcení přijali také pozvání představitelé Městského obvodu Plzeň 3 starosta David Procházka, I. místostarosta a zároveň předseda Osadního výboru Radobyčice Petr Baloun a místostarosta Ondřej Ženíšek. Zástupci obvodu popřáli občanům Radobyčic klidný advent, šťastné a spokojené Vánoce a stejně jako každý rok nepřijeli s prázdnou. Místním přivezli pro zahřátí svařák a pro děti sladké mlsání. Za římsko-katolickou farnost Plzeň – Bory pak místní pozdravil její administrátor P. Bogdan Stępień OSPPE.

Krásný stromek stojí na návsi před hasičárnou. Během večera se lidé sešli nad horkým svařákem nebo čajem, jedla se skvělá vánočka a děti se nadchly pro betlém, který je umístěn pod stromkem. O krásný hudební doprovod se letos postaral Pěvecký sbor Sboříkové. A kdo chtěl, mohl navštívit kapli Panny Marie Fatimské, která byla pro tuto příležitost otevřena.


Fotogalerie
Autor: Miroslav Knotek Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 12.12.2019 10:12




0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka