V Pekle Monology Vagíny

Dne 1.10.2015 od 19 hod pořádáme divadelní představení Monology vagíny v KD Peklo a dne 8.12.2015 od 19hod. pořádáme Vánoční koncert Václava Hybše v KD Peklo.

Jarní servisní akce AUTO CB

Zveme Vás na jedinečné divadelní představení Monology Vagíny od Evena Enslera. V hlavních rolích hrají Dáša Bláhová, Jitka Asterová a Míša Sajlerová. Jedná se o zábavné divadelní představení pro všechny věkové kategorie. Divadlo se koná dne 1.10.2015 od 19 hod. v KD Peklo. Vstupenky v předprodeji v síti: www.plzenskavstupenka.cz.

Zveme Vás na Vánoční koncert Orchestru Václava Hybše, jeho sólistů a hostů. Letošní vánoční turné bude ve znamení významných oslav. Hlavním hostem letošního turné je zpěvačka s krásným sametovým hlasem, která slaví 65 let narození v nebývalé pěvecké kondici, s popularitou na špičce naší pop music - Jitka Zelenková. Její vystoupení doplní čtveřice mladých zpěváků, kteří jako vždy, dostávají příležitost prožít s orchestrem V. Hybše mimořádné vánoční turné po celé republice. Irena Kousalová zpívá s orchestrem od r. 2005 a ji několikrát vánoční turné absolvovala. Václav Hybš je dalším významným jubilantem - slaví letos neuvěřitelných 80 let v plném nasazení. Neméně významnou oslavuje 55 let od založení jeho orchestru. Tento koncert se uskuteční dne 8.12.2015 od 19 hod. v KD Peklo. Vstupenky v předprodeji v síti: ticketart.cz a plzenskavstupenka.cz

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 31.08.2015 07:30




5 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka