Vedení obvodu nechalo vydezinfikovat budovu úřadu

Chodby a velké zasedací místnosti budovy Úřadu Městského obvodu Plzeň 3 prošly důkladnou ochrannou a preventivní dezinfekcí a to v důsledku s opatřeními proti šíření koronaviru Covid – 19.

Cílená propagace v Plzni

„Využili jsme nařízeného omezení provozu úřadu a objednali jsme odbornou firmu k provedení ochranné a preventivní dezinfekce všech společných prostor vbudově úřadu“, informuje David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Byť je v současné době provoz úřadu omezen a velká část zaměstnanců využívá možnosti pracovat „home office“, stále se v úřadu nachází početná skupina lidí, která vyřizuje nezbytné provozní a také úřední záležitosti pro občany.

„Dezinfekce suchou parou je právě vhodné použít v silně exponovaných prostředích, jako jsou úřady, nemocnice, zdravotnická zařízení a také pečovatelské ústavy. Chceme ochránit jak pracovníky úřadu, tak jeho návštěvníky, pro které je i u vstupu připraven dávkovač na dezinfekci rukou. Přesto veřejnost prosím, aby vsoučasné době pokud možno nenavštěvovala budovu úřadu a omezila se na telefonický či elektronický styk s úřadem“, dodává David Procházka.

Fotogalerie
Autor: Miroslav Knotek Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 24.03.2020 10:21




1 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka