Veletrh cestovního ruchu ITEP po stopách filmu

Rodina Klusálkových coby maskoti vás s radostí opět po roce zvou na 11. ročník veletrhu cestovního ruchu Plzeňského kraje ITEP 2015, který se koná ve dnech 24. – 26. září 2015 tradičně v prostorách nové haly TJ Lokomotiva, Úslavská 75, Plzeň. Těšit se na vás bude na více než 115 vystavovatelů z tuzemska i zahraničí. Vstup je zdarma!

Cílená propagace v Plzni

Přijďte si užít veletrh cestovního ruchu ITEP 2015 po stopách filmu všemi smysly!

Třetí největší veletrh cestovního ruchu v České republice zavede návštěvníky do prostředí filmu a červeného koberce. Nebude se jednat o předávání Oscarů či jiných významných filmových ocenění, které jsou s tímto prostředím úzce spjaté. Přesto, projděte se veletrhem po červeném koberci, jako filmové hvězdy a inspirujte se, kam cestovat za krásami Plzeňského kraje, celé České republiky i zahraničí.

Kompletní turistické informace poskytnou informační centra, léčebné lázně, města, hotely... Nově vystavují Mariánské Lázně, Třebíč a Chorvatské turistické sdružení, tradičně město Zwiesel a Dampfbrauerei Zwiesel, Regionální potravina a další.

Plno zábavy s interaktivními hrami

Objevte nové možnosti kam se vydat, užít si plno zábavy s interaktivními hrami – např. „Zabal si castingový kufr“, „Obleč si Popelčiny šaty“, pokuste se pokoušet fyzikální zákony s exponáty Techmania Science Center, shlédněte ukázky tradičních řemesel. Zaposlouchejte se do rytmu originální italské kapely, swingu, folku, country, dudácké muziky či dechového orchestru. V křesle pro hosta ve čtvrtek 24. 9. 2015 v 15,45 h přivítáme režiséra Václava Vorlíčka. Gurmány čeká pestrá paleta chutí a vůní v podobě ochutnávek české i zahraniční kuchyně, italských vín, o Bavorské sobotě speciality  k nimž neodmyslitelně patří klobásy, preclíky a bavorská piva. A samozřejmě se opět můžete těšit na prezentaci ZOO Plzeň na nějaké to živé zvířátko. Přijde i žirafa?

Filmy a pohádky se točí po celém světě i v Plzeňském kraji. Nedotčená příroda, nádherné památky, architektura, bohatá historie... To vše filmaře láká. Chcete na vlastní oči vidět, na jakém hradě se natáčelo? Jít po chodbách, kde kráčel král a královna? Pár tipů a své putování za filmem popisuje ve třetím vydání „Zápisky z cest Plzeňským krajem“ rodina Klusálkových. Navštívili např. tato místa, kde se natáčelo – hrad Švihov – Tři oříšky pro Popelku, Klatovy – Copak je to za vojáka, Horšovský Týn – Nesmrtelná teta, Domažlice – Od zítřka nečaruji, Úterý – Zdivočelá země, Kladruby – Santiniho jazyk a další.

Veletrh cestovního ruchu ITEP 2015 kráčí po stopách filmu i úspěšného kriminálního seriálu Policie Modrava natáčeném v horském prostředí Šumavy, jehož autorem je režisér a scénárista Jaroslav Soukup.  Hosty veletrhu po celé tři dny budou herci z tohoto seriálu, které potkáte na stáncích TV Nova. V průběhu každého dne se budou konat soutěže o kompletní sadu DVD Policie Modrava, besedy a autogramiády s herci. Protagonisti seriálu na pódiu zavzpomínají na natáčení a prozradí fanouškům potěšující novinu. 

Přijďte si užít veletrh cestovního ruchu ITEP 2015 po stopách filmu všemi smysly!

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 22.09.2015 11:03




2 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka