Venkovní svatba je krásný zážitek

Svatba venku má obrovské kouzlo. Je to zážitek pro všechny účastníky svatby. Spolehněte se na cateringovou firmy s kreativními nápady a vše bude perfektní!

Jarní servisní akce AUTO CB

V Petrovicích u Sušice se vše povedlo na výbornou

Svatebčané oslovili Plzeňský catering. To, že byla tato volba správná, vidíte na fotografiích. Hosté si pochutnali na vynikajícím rautu a byli nadšeni z chodu obsluhy i z krásné výzdoby. 

Catering děláme profesionálně a s vášní! 

To je heslo firmy Plzeňský catering. Vaše požadavky a přání splní vždy tak, aby byl výsledek 100% úspěšný. S profesionální vášní a nasazením pro vás zorganizují svatební hostinu od A až do Z, kompletní servis včetně nábytku, uvítací pohoštění před začátkem ceremoniálu, slavnostní novomanželský přípitek, špičkové pokrmy a nápoje v dostupných cenách, velký výběr kvalitních vín, dodávku svatebního cukroví. Zajistí také květiny, fotografa, hudbu a případně další doplňkový program.

Připraví veškeré moderní i tradiční gastronomické lahůdky a kulinářské skvosty.

Svatba je vždy velmi důležitá rodinná událost a Plzeňský catering si dá záležet, aby na té vaší svatbě bylo kvalitního pití a jídla dostatek. Catering pro vás zajistí kdekoliv v České republice anebo třeba v Německu na zámku Callenberg (viz. fotogalerie).

Máte zájem o cateringové služby v Plzni? 

Kontaktujte Plzeňský catering!

Dvořákova 3, 301 00 Plzeň

radovan@svejk.cz

+420 721 438 585

+420 725 810 258

Web: www.plzenskycatering.cz

Fotogalerie
Autor: Kateřina Štveráková Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka