Video: Seat Altea 2.0 TDI - rodinné MPV s tvarováním sedadel jako ve Ferrari

V dalším pokračování pořadu AUTOCENTRAL se zaměříme na vůz Seat Altea z roku 2004 s dvoulitrovým dieselovým motorem o výkonu 103 kW.

Cílená propagace v Plzni

Altea se vyrábí právě od roku 2004 dodnes. Facelift proběhl v roce 2008 a nejvíce jej poznáte na zadní části vozu v oblasti světel.

Experta Jirku Altea mile překvapila vnitřním prostorem a pohodlným nastupováním, hlavně vzadu. Jako famózní označuje tvarování předních i zadních sedadel. Takové boční vedení má málokteré auto, natož rodinné MPV. I Míra obdivuje boční vedení sedaček, které je snad lepší než u Ferrari.

Míra dále hodnotí velmi příjemný posez, který je vyšší. Auto je vnitřkem prostorné a příjemné. Volant perfektně padne do ruky, ovladače jsou také po ruce. Naopak strašidlem vozu je podle Míry přístrojová deska, na kterou museli snad použít o jeden metr čtvereční plastu navíc. Velmi zajímavé jsou přední stěrače, které vyjíždí z bočních sloupků.

Jirka upozorňuje na možné problémy s turbem, mazáním a vstřikovači paliva. Kladně hodnotí vnitřní prostor, sedadla a jízdní vlastnosti.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 11.05.2015 12:12
Video



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka