Výstava Azyl - LIDI

Galerie Azyl, Veleslavínova 17 připravuje výstavu fotografií čtyř autorů, jimiž jsou Pavel Karpíšek, Martin Parula, Jiří Křížek a Olga Kuzdasová. Výstava potrvá od 4.1.2015 do 31.1.2015. Vernisáž výstavy je 5.1.2015 v 18.00h.

Cílená propagace v Plzni

Pavel Karpíšek
*1981 - žije v Plzni. Po studiích na konzervatoři nastoupil do orchestru DJKT v Plzni. V současné době se živí jako obchodní zástupce. Focení se věnuje 5 let. Hlavním tématem fotek jsou nejbližší lidé a život kolem něj. Mezi jeho hlavní záliby patří hory, voda a všeobecně jakýkoliv pohyb v přírodě.

Focení je pro mě útěkem kabstrakci a „umění“ před životním a pracovním shonem. Své blízké a život kolem sebe zachycuji dle svého aktuálního pohledu na daný okamžik. Snažím se co nejméně vstupovat do děje a ovlivňovat jej. Chci jen zakonzervovat danou chvilku a náladu do obrázku, který ji dokáže i po čase připomenout. Fotkou nechci měnit svět, ale pokouším se přinést divákovi trochu humoru, nadhledu či ironie, které v dnešní době postrádám. Sami můžete na této první výstavě posoudit, jestli se mi to daří.

Jiří Křížek
*1984 vSokolově. Aktuálně žije vPlzni. Vystudoval obor Humanistika na ZČU vPlzni.
Fotografie a zejména ta černobílá je pro mě oknem do světa. Mé fotografie nemusí nutně znamenat zdokumentování daného místa a lidí, ale spíše můj pohled na ně. Občas se přistihnu spocitem, že mé fotky vystihují smutek, samotu a společenské odloučení. Asi to tak bude. Na druhou stranu vím, že některé zmých fotografií dokáží druhé i rozesmát. To jsou asi důvody, proč mě dokumentární fotka tolik přitahuje. Mám možnost zachycovat kontrasty…

Olga Kuzdasová
*1988 studentka fyzioterapie na ZČU v Plzni. Pocházím z Jihlavy.

Mým záměrem je zachytit lidskost. Chuť a vůni lidského života. Fotografie netvořím jen proto, aby byly, slouží mi k sebevyjádření, zprostředkování vlastních dojmů a emocí skrze zobrazení prosté skutečnosti.


Martin Parula
*1976 - narodil se v Ostrově u Karlových Varů. Vystudoval Blízkovýchodní studia a pracuje v neziskovém sektoru. Na Plzeňsku žije a působí 15 let a o něco déle se věnuje fotografii.Současným hlavním tématem jeho tvorby je rodina.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 08.12.2014 12:08




3 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka