WINTER DRIVING: JAGUAR LAND ROVER

Ověřte fyzikální zákony v terénu na vlastní kůži! Sníh, Land Rovery, Jaguary, led, lyže, wellness...

Cílená propagace v Plzni

Teploty pod bodem mrazu. Závěje. Krajina zahalená bílou pokrývkou. To jsou ideální předpoklady dokonalého požitku z jízdy za extrémních podmínek – na sněhu a ledu v rámci dvoudenního zimního tréninkového programu v Ice Parku Obertauern.

Doveďte naše vozy na samou mez fyzikálních zákonů a zároveň přitom poznejte své vlastní hranice. To vše samozřejmě pod vedením zkušených instruktorů.

Po krátké teoretické části následuje to nejatraktivnější – různé tréninkové jednotky v některém z modelů značek Jaguar nebo Land Rover. Vyzkoušíte si brzdné a vyhýbací manévry i jízdu do extrémního stoupání a z prudkého kopce. Třešničkou na dortu bude dynamická jízda ve vyšších rychlostech.

Ubytováni budete ve čtyřhvězdičkovém hotelu Grizzly Sport & Motorrad Resort v městečku
St. Margarethen im Lungau. Mezi největší lákadla patří poloha přímo na úpatí hory Katschberg bezprostředně u sjezdovky i řada komfortních služeb hotelu. Obojí je zárukou pohodového pobytu – bez ohledu na to, zda zatoužíte po sklence na úpatí sjezdovky, nebo spíše po relaxaci v sauně.

Zkusíte to? Zajistěte si už teď jedno z atraktivních míst. Těšit se můžete na vzrušující zážitek, na který jen tak nezapomenete.

TERMÍNY, CENY, PŘIHLÁŠKA NA WEBU AUTOSALONU DAJBYCH >>>

Fotogalerie
Autor: Autosalon DAJBYCH Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka