WONDERLAND - Egyptian Night tento pátek v Pantheon Clubu

Nejpopulárnější klubový koncept u nás – WONDERLAND Night – se vrací na scénu s tématickou edicí, která nese podtitul “Egyptian Night”. Klubová edice se koná 22. ledna 2016 v prostorách Pantheon Music Clubu.

Cílená propagace v Plzni

Téma tohoto speciálního vydání noci Wonderland je zcela nové a již nyní můžeme prozradit, že se můžete těšit na tématické dekorace, projekce, tanečnice a vystoupení, nebo speciální efekty a stovky návštěvníků v tématických kostýmech. Jsme si jisti, že v Pantheonu vytvoříte neopakovatelnou atmosféru, která každý Wonderland provází.

Headlinerem vydání "Egyptian Night" bude vycházející švédská stár AronChupa, která se vykatapultovala hitem "I'm an Albatraoz" v 50 zemích do TOP 5 hudebního žebříčku, byla nominována na Grammy Awards v kategorii „Skladba roku“ a získala ve čtyřech státech status PLATINUM.

Kromě švédské hvězdy bude druhým headlinerem tohoto večera „evergreen“ TOMCRAFT - autor hitů „Loneliness“, „Like A Roller“ a nebo také „Overdose“. Samozřejmě že nesmí chybět ani resident Wonderlandu Michal Poliak, který nedávno vystupoval v Plzni po boku Paul Van Dyk a dále resident Mácháč Club Tour 2015 Millan Weekender. Již tak nadupadný line-up kvalitními jmény doplní sladká třešnička na dortu - MUSIC MAFIA - nejznámější plzeňský hudební kartel v kompletní sestavě: O Jey Bee, Saint Soby, Cuco Van Dee, Electro Slim.

Line-Up:

Main Stage:
? ARONCHUPA (SWE)
? TOMCRAFT (GER)
? MICHAL POLIAK (CZE)
? MILLAN WEEKENDER (CZE)
? O JEY BEE (CZE)
? WAVEHOOKERS (CZE)
? JINDRICH VACEK (CZE) - Opening set

2nd Stage:
? MUSIC MAFIA SHOWCASE
(O Jey Bee, Saint Soby, Cuco Van Dee, Electro Slim)
? Bodymovin
? Petr Süss
? Home
? Hatch

FB: Event: WONDERLAND - EGYPTIAN NIGHT

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
22.01.2016 13:14




5 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka