Zcela nová Mazda MX-30

Zcela nová Mazda MX-30 byla právě oficiálně pojmenována a představena na Tokyo Motor Show.

Cílená propagace v Plzni

Nová Mazda MX-30 nabízí čistý a příjemný zážitek z řízení, který působí intuitivně a přirozeně, a vytváří pocit jednoty mezi vozem a řidičem, kterému říkáme „Jinba Ittai“.

Nejnovější vyjádření našeho designového stylu Kodo, její krásné ručně modelované tvary a udržitelné materiály vyrobené na míru jí dodávají charakteristický půvab. Byla navržena a vyrobena pro moderní městský způsob života.

Buďte mezi prvními, kdo obdrží nejnovější informace a detaily o nové Mazdě MX-30 nebo si můžete zcela novou Mazdu MX-30 osobně vyzkoušet – stačí si ji teď zarezervovat.

Tip pro fanoušky nových automobilů

Pokud jste fanouškem automobilů různých značek a zajímáte se o automobilový průmysl, doporučujeme vám navštívit e-magazín o nových autech www.autonewsletter.cz. Jestliže patříte mezi prodejce automobilů a sháníte webovou aplikaci pro správu zakázek, navštivte stránky www.autoklient.cz.

Poznámka redakce: Pokud vás zajímají auto novinky, zvýhodněné cenové nabídky nových vozů, nová auta za akční ceny anebo zajímavé marketingové kampaně zaměřené na prodej nových automobilů, doporučujeme vám navštívit stránku nová auta v akci. Hledáte ověřená skladová auta s garantovanými parametry? Navštivte stránku skladové vozy ihned k dodání.

Autor: AutoSystem a.s. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 06.11.2019 10:43



8 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka