Žena s pivem na plese? Je to v pořádku?

Začíná hlavní plesová sezóna, během níž se dějí velké společenské události, které jsou zejména u žen spojeny se slavnostními šaty, honosnými účesy a vytříbeným chováním. Některé ženy mohou ale zaváhat, zda je na takové akci v noblesních šatech vhodné dát si své oblíbené pivo. Podle průzkumu Plzeňského Prazdroje se nemají čeho bát.

Cílená propagace v Plzni

Pivo není jen pro muže

Ještě v nedávné době bylo pivo spojováno zejména s muži v hospodě a ženy mohly na společenských událostech pití piva považovat za možné faux pas. Průzkum Plzeňského Prazdroje ale ukázal, že v současné době 60 % Čechů schvaluje, aby si pivo dopřála klidně slavnostně oblečená žena ve večerních šatech. Muži jsou v tomto směru dokonce ještě tolerantnější, 67 % z nich souhlasí, že ženě neubere na přitažlivosti, pokud si dá pivo ve společnosti, na plese a podobných událostech.

Doby, kdy pivo bylo považováno za méně kulturní nápoj, než třeba víno, jsou už minulostí. Pivo je součástí naší kultury i společenského života a ženy si jej mohou bez obav vychutnat při příjemné zábavě. Výhodou, nejen pro ženy, je i jeho nižší obsah alkoholu,“ myslí si Tomáš Mráz, ředitel obchodu pro hospody a restaurace Plzeňského Prazdroje.

Informace o průzkumu

Průzkum zpracovala agentura ppm factum research pro Plzeňský Prazdroj. Kvantitativní výzkum proběhl v reprezentativním vzorku 1 000 lidí ve věku mezi 18 a 65 lety, kteří alespoň jednou měsíčně pijí alkohol.

A kde si můžete na Plzeňském Prazdroji pochutnat?

Zajímá vás, kde si můžete vychutnat lahodné plzeňské pivo a dobré jídlo? Navštivte Švejk restaurant U pětatřicátníků, který je součástí originální české koncepce Švejk restaurantů.
V každé restauraci ŠVEJK najdete originální dobové doplňky, které byly součástí prvorepublikových hostinců. Výčepní nosí „švejkovskou čepici", bílou košili, šedé kalhoty a kšandy. Servírky mají červenou sukni a bílou halenku.

ŠVEJK Restaurant zajišťuje rozvoz jídla i catering

Mezi další výhody ryze českého řetězce kvalitních restaurací ŠVEJK patří:

Kontakty:

Švejk restaurant Plzeň "U Pětatřicátníků"

Riegrova 12
30100, Plzeň

Mobil: +420 725 810 258
Telefon: +420 377 970 404
E-mail: plzen@svejk.cz
Web: http://www.svejkplzen.cz/

Otevírací doba

Po-Čt: 10:30 - 23:00
Pátek: 10:30 - 24:00
Sobota: 11:00 - 24:00
Neděle: 11:00 - 22:00

FACEBOOK: Švejk restaurant "U Pětatřicátníků"


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka