Absolventi Senior akademie odjeli s centrálním obvodem na exkurzi do Prahy

Vánoční dárek od plzeňského centrálního obvodu obdrželi senioři, kteří úspěšně zakončili pilotní projekt Plzeňské Senior akademie III, v podobě exkurze do pražského Muzea policie. Tam s nimi vyrazili jejich školitelé z Odboru analýzy a prevence kriminality Městské policie Plzeň metodici Andrea Vlčková, Karel Zahut a velitel Pavel Beránek.

Jarní servisní akce AUTO CB

Autobus, se kterým senioři odjeli do Prahy, přistavil osobně starosta plzeňského centrálního obvodu David Procházka, pro kterého je řízení autobusu velikým koníčkem a který má na jízdu s autobusem všechna oprávnění.

„Myslím, že si exkurzi do Prahy naši senioři zaslouží a nejenom za perfektní zvládnutí našeho pilotního bezpečnostního projektu. Jsem rád, že jsem mohl dodržet svůj slib a osobně přistavit autobus na místo odjezdu. Příbuzné seniorů chci ujistit, že cestu do Prahy a zpět s nimi absolvoval již řidič profesionál“, říká s úsměvem David Procházka, starosta centrálního obvodu.

„Projekt Plzeňské Senior akademie je velmi úspěšný a jsem velmi potěšen, že mohu od samého počátku přispět alespoň troškou v podobě přednášky na téma odpadového hospodářství. Velký dík zcela jistě patří Městské policii a jejím garantům projektu“, dodává Petr Baloun, I. místostarosta MO Plzeň 3.

Po exkurzi do Muzea policie navštíví senioři i vánoční trhy na Staroměstském náměstí.

„Na vánočních trzích v Praze si budou moci senioři vyzkoušet to, co se naučili a to především být ostražitý. Pevně doufám, že vše bude v pořádku a projdeme bez poskvrny“, informuje Karel Zahut, metodik prevence kriminality Městské policie Plzeň.

Fotogalerie
Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 3 Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 17.12.2019 18:23



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka