"Anaconda AW K" nadčasové řešení pro pasivní a nízkoenergetické domy

Spojuje větrání, rekuperaci, ohřev užitkové vody odpadním teplem, chlazení a tepelné čerpadlo vzduch-voda s plynulou regulací výkonu do kompaktní jednotky.

Jarní servisní akce AUTO CB

Současný trend snižování energetické náročnosti budov je patrný v projektech i výstavbě rodinných domů. To s sebou také přináší požadavek na vhodnou volbu technologií, které je nutné v domě instalovat.

Nadčasovým řešením větrání, ohřevu užitkové vody a vytápění je jednotka Anaconda AW K, která plně vyhovuje novým standardům moderního domu. Anaconda AW K je kombinace rekuperační jednotky Nilan a tepelného čerpadla AC Heating Convert AW. Spojuje tak větrání, rekuperaci, ohřev užitkové vody odpadním teplem, chlazení a tepelné čerpadlo vzduch-voda splynulou regulací výkonu do kompaktní jednotky.

Skutečnost, že jde o ojedinělé efektivní řešení pro pasivní a nízkoenergetické domy potvrzuje i fakt, že dům se zařízením Anaconda AW9 K získal ocenění Pasivní dům 2017.

Soutěž Pasivní dům 2017 vyhlásila společnost ABF ve spolupráci s Centrem pasivního domu za podpory Státní fondu životního prostředí České republiky. Cílem bylo vyhledat, zmapovat a ocenit nejzajímavější úsporné stavby na území České republiky. Přihlásit bylo možné nejen domy v pasivním či nulovém standardu, ale i další stavby s velmi nízkou energetickou náročností.

Vyhlášení soutěže proběhlo na veletrhu FOR PASIV 2018 v Praze.

Hledáte vhodné technologie pro využití v pasivním nebo nízkoenergetickém domě? Cenné informace o tepelných čerpadlech naleznete na www.ac-heating.cz, informace o rekuperačních jednotkách naleznete na www.nilan.cz.

Za tým AC Heating

Hana Fikarová

info@ac-heating.cz
www.ac-heating.cz


Fotogalerie
Autor: AC Heating - tepelná čerpadla Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka