Autobusem z Domažlic do Plzně nyní o mnoho levněji

ČSAD autobusy Plzeň zavedlo řadu nových slev na dálkové komerční linky, které nehradí kraj

Cílená propagace v Plzni

Plzeňské ČSAD zavedlo na meziměstských dálkových linkách, které nehradí kraj, řadu nových slev. Nejvíce jich mohou využít cestující na lince 400321 Domažlice – Plzeň. Pokud uhradí jízdné bezhotovostně zákaznickou čipovou kartou ČSAD nebo z elektronické peněženky v Plzeňské kartě, získají slevu 15 procent ze všech druhů jízdného i dovozného.

Vedle toho současně platí všechny celostátní slevy pro děti, studenty a seniory, nebo držitele průkazu ZTP. Zhruba hodinová cesta komfortním plně vybaveným autobusem po celé trase Plzeň – Domažlice tak vyjde studenta nebo cestujícího staršího 65 let na pouhých 16 korun, pokud bude platit bezhotovostně, zaplatí dokonce jen 13,60 korun.

Pro ostatní cestující, kteří nemají nárok na některou ze státních slev, nabízí největší autobusový dopravce v Plzeňském kraji na svých dálkových linkách hned dvě další možnosti, jak ušetřit. První z nich je zpáteční sleva 20 procent z obyčejného jízdného při předložení jízdenky ze stejné linky z opačného směru a téhož dne. Nově bez ohledu na přepravovanou vzdálenost. Cestující, kteří se prokáží řidiči autobusu Dobrou kartou COOP, mají pak nárok na 10% slevu z obyčejného jízdného.

ČSAD autobusy Plzeň na linku z Domažlic do Plzně nasadilo pohodlné velkokapacitní klimatizované autobusy. Většina vozů nabízí bezplatné internetové Wi-Fi připojení.

Kdo chce mít jistotu sedačky nebo si předem vybrat vhodné místo k sezení, může si zakoupit místenku v předprodeji AMSBUS. Místenky jsou zcela bez příplatku. Je možné si zakoupit rovněž elektronickou jízdenku, a to buď na webu dopravce www.csadplzen.cz/e-jizdenka nebo přes oblíbený vyhledávač spojení ve veřejné dopravě www.idos.cz.

Protože se jedná o komerční linku, kterou neobjednává a nehradí Plzeňský kraj, neplatí na ni slevy Plzeňského kraje ani předplacené zóny Integrované dopravy Plzeňska (IDP). Dopravce linku provozuje komerčně na svoje obchodní riziko.

ČSAD autobusy Plzeň a.s. je největším soukromým dopravcem v západních Čechách. V kraji úspěšně funguje již 27 let. V současnosti zajišťuje dopravu po 234 běžných linkách v rámci dopravní obsluhy Plzeňského kraje a obcí. Zároveň pro smluvní partnery realizuje zaměstnanecké linky zvláštní dopravy. Provozuje městskou hromadnou dopravu ve městech Klatovy, Domažlice, Tachov, Stříbro a Přeštice. Rovněž obstarává chod bezplatných linek k nákupním zařízením v rámci MHD Plzeň. Zajišťuje také náhradní autobusovou dopravu při výlukách železničních tratí. Pro zájemce nabízí i vyhlídkové jízdy historickým autobusem a v letních měsících cyklobusy po turisticky přitažlivých místech. Provozuje také malé Muzeum dopravní techniky v Plzni-Doubravce.

Autor: ČSAD autobusy Plzeň a.s. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
31.01.2020 13:51



2 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka