Avantgarde DS/DV - prověřená kvalita

Avantgarde DS/DV je rodina kompaktních a variabilních vozíků s křížovým rámem, které lze snadno přizpůsobit jakýmkoliv potřebám klienta.

Jarní servisní akce AUTO CB

Avantgarde DS/DV - variabilní elegance

Avantgarde DS/DV je rodina kompaktních a variabilních invalidních vozíků s křížovým rámem, které lze snadno přizpůsobit jakýmkoliv potřebám klienta. Křížový rám umožnuje jednoduché složení a rozložení vozíku. Předností je snadná ovladatelnost, stabilní konstrukce, dlouholetá životnost.

Avantgarde DS nabízí klientovi dlouhou životnost, dokonalé přizpůsobení různorodým potřebám díky nejširší škále příslušenství. Vozík můžeme nastavit velmi jemně a vy ho tak budete lehce ovládat. Jeho kompaktní rozměry oceníte zejména v omezených prostorech. Nespornou předností je i vysoce stabilní konstrukce a uzavřený přední rám s integrovanými podnožkami. Výběrem úhlu předního rámu 70° nebo 80° zajistíte nejvhodnější polohu pro nohy. Úhel rámu 90° bez podnožek je určený pro oboustranně amputované.

Avantgarde DV představuje stejně jako jeho sourozenci z rodiny Avantgarde již čtvrtou generaci oblíbených vozíků. Je synonymem spolehlivosti a variability. Při přesunech možná uvítáte odklopné a odnímatelné podnožky, které dokážou odejmout i kvadruplegici třeba jedním prstem. I další ovládací prvky na vozíku jsou přizpůsobeny uživatelům se sníženou hybností ruky, a proto mohou jednoduše odklopit postranice, zvýšit područky nebo zabrzdit. Díky mnoha možnostem i následného přizpůsobení je vhodný jako první vybavení.

Avantgarde CLT prověřený vozík pro ty, kteří touží po atraktivním a osobitém designu. Již v základním provedení ho dostanete s karbonovými blatníky, které dokreslují elegantní vzhled. Standardním vybavením jsou i kola Infinity Ultralight - spolu s karbonovými blatníky a dalšími odlehčenými doplňky dělají z CLT nejlehčí vozík s křížovým rámem v našem programu. Přesto je rám velmi stabilní a při aktivním způsobu užívání zaručuje nosnost 100 kg. Samozřejmostí jsou vysoce kvalitní materiály.

Vše a mnohem více se dozvíte na mujvozik.cz.

Fotogalerie
Autor: Otto Bock ČR s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka