Avantgardní noise rock z Itálie OvO je zpátky v Plzni!

28.10. Plzeň již potřetí poctí svojí návštěvou italští šamani noise rocku OvO, které doplní chebští Velo a nejen kvůli tomu aby se to rýmovalo!

Jarní servisní akce AUTO CB

OvO [Ita]
noise rock / industrial / avantgarde

https://ovomusic.bandcamp.com/


Svět temných šamanských rytmů se potkal se světem noisové, industriální avant-gardy, aby společně utvořili přívalovou vlnu mocné energie, která převyšuje vše pozemské. Italské duo se vyznačuje především intenzitou a nekompromisností svého projevu a atmosférou připomínající spíše náboženský rituál primitivních národů, nežkoncert v klasickém pojetí. Zaříkávání se zarývá pod kůži až mrazí a ve spojení s hypnotickým bubnováním a přívalem zvuků navozuje extatické stavy. Kapela působí na scéně již 15 let a na kontě má přes deset alb. Kdo byl přítomen na jejich vystoupení na předloňském ročníku Psy-High, mohl zažít bouři vzbuzující dojem apokalypsy, kdy po nebi lítaly myriády blesků a vála vichřice, vzduchem se nesl zlomocný hlas smíšený s hřměním, a neustál ani při zřícení stage nápory větru. Konec světa však nenastal, takže můžete přijít na plovárnu pro další pekelnou bouři!

odkazy:
https://www.youtube.com/watch?
https://www.youtube.com/watch?
https://www.youtube.com/watch?
https://www.youtube.com/watch?


VELO [Cheb]
avantgarde / noise / hardcore

http://bandzone.cz/velo
https://www.facebook.com/velikonocniostrovi/


Další kapela z Chebu? A mají v ansámblu i trumpetistu? Žeby první veselá skapela ze západní meky zoufalství? Ale kdeže… Velo, pokračují v tradici a hrají takovej temnej rock’n’roll navazující například na Esgmeq, ve složení kytara, basa, bicí a celé to doplňuje pro tento žánr netradiční, dříve zmíněný hráč na trubku! Zatím mají na kontě jeden 12“ s názvem Dionysos a pro většinu český scény jsou vlastně stejně tak tajemný jako byly samotné sochy na velikonočních ostrovech. Velikonoční ostrovy, což je úplný, nezkrácený název této záhadné, skromné a hluboko pod undergroundem žijící kapely, mají před sebou nadějnou a paradoxně velmi světlou budoucnost, kdy se ukáže, jestli kluci dokážou svůj talent udržet a stále rozvíjet. Každopádně jim v tom všichni držíme palce a na jejich vystoupení se také moc těšíme!

https://www.youtube.com/watch?&
https://www.youtube.com/watch?

Kdy: 28.10.2017

Start: 19:00

Konec: 22:00

Vstup: 100,- a více

Kde: Městská Plovárna Plzeň (v případě zimy, to bude vevnitř!)

Fb event: https://www.facebook.com/events/532888063713664/

Autor: Jan Šinko Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 18.10.2017 14:21
Video




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka