Betonárka BERGER BOHEMIA Klatovy má nová šikmá vjezdová vrata

V Klatovech nás postavili před doslova nelehký úkol, ale dodávku a montáž velkých dvoukřídlích otevíravých vrat jsme zvládli na výbornou.

Cílená propagace v Plzni

Potřebujete vjezdová vrata do objektu firmy?

Pokud sháníte výrobce a dodavatele vjezdových vrat, obraťte se na nás. Zvládneme to na jedničku, protože máme moře zkušeností.

Například v Klatovech nás postavili před nelehký úkol namontovat šikmá vjezdová vrata. Dodávku a montáž velkých dvoukřídlích otevíravých vrat jsme zvládli na výbornou. Brána je žárově zinkována následně pak opatřena vrstvou práškové barvy do odstínu firemních barev investora.

Jelikož už jde o težší vrata, je zapotřebí silných vratových sloupků z jaklu 140x140 mm. Vratová křídla jsou vynesena třemi páry regulovatelných pantů pro případ, že by terén pracoval a bylo zapotřebí celá vrata směrově seřídit. 

Spodní část vrat je vařena ze šikma tak, aby kopírovala svažitý terén v místě vrat a mezera pod vraty byla konstantní. Výplň vrat tvoří jakly 20x20 mm otočenné o 45stupňů z estetických důvodů. Součástí dodávky jsou i zajišťovací kolíky křídla brány, zámek a doraz LOCINOX Al, a mechanické dorazy, které umožní aretaci brány v uzavřené či otevřené poloze.

Máte zájem o obdobné řešení?

Kontaktujte firmu:

Ploty Kodl, s.r.o.
U Ježku 1265
Rokycany 337 01
e-mail: obchod@kodl-ploty.cz
www.kodl-ploty.cz

Přidejte se k nám na FACEBOOK, prosím!

Fotogalerie
Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
10.06.2016 15:01



5 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka