Chutný a profesionální catering je na firemní akci základním kamenem

Otvíráte novou prodejnu, pořádáte setkání s váženými klienty nebo se zaměstnanci? Pořádáte zkrátka firemní akci a nevíte si rady s pohoštěním pro hosty? Svěřte přípravu cateringu profesionálům v oboru!

Cílená propagace v Plzni

Plzeňský catering = vaše profesionální pomoc

Chcete pro své kolegy v práci či obchodní partnery připravit firemní akci, na kterou budou všichni dlouhou vzpomínat? Firma Plzeňský catering vám pomůže!

Chystáte se uspořádat představení nového produktu vaší společnosti, narozeninovou oslavu, výročí založení firmy či tématický večírek? Nic není problém. Plzeňský catering má rád výzvy a nebojí se přijít s kreativním řešením. 

Plzeňský catering zajistí vše potřebné

Profesionální cateringová firma vám dokáže zajistit i zapůjčení nábytku, osvětlení, speciálních doplňků na výzdobu, hudbu i květinovu výzdobu. Dokáží pomoci i se zajištěním profesionálního fotografa a kameramana. 

    Nechte si připravit originální firemní akci či večírek na míru vašim požadavkům a představám. Plzeňský catering má mnoho zkušeností a profesionální tým. Působí v celých západních Čechách. Není pro ně žádný váš požadavek v oblasti zajištění cateringu nesplnitelný. Zajistí malou i velkou párty či oslavu. Rádi splní i vaše netradiční přání a dokáží realizovat cateringové služby na událostech, které jsou pro vás důležité kdykoliv a kdekoliv si přejete.

    Máte zájem o cateringové služby? 

    Kontaktujte Plzeňský catering! Připraví vám catering v celých západních Čechách!

    Dvořákova 3, 301 00 Plzeň
    radovan@svejk.cz
    +420 721 438 585
    +420 725 810 258

    www.plzenskycatering.cz

    FACEBOOK: Přidejte se k nám!


    Fotogalerie
    Autor: Kateřina B Článek může obsahovat komerční sdělení.

    The Loop Jazz Club

    Komentáře

    Váš komentář článku...

    Zadejte vaše jméno
    Zadejte váš email
    Zadejte komentář
    The Loop Jazz Club

    Hlavní zprávy

     

    ČEZ - Čistá energie zítřka