CUPRA Ateca Special Edition: jedinečný vůz

Značka Cupra v rámci ženevského autosalonu představila model CUPRA Ateca Special Edition.

Jarní servisní akce AUTO CB

Jde o jedinečnou verzi modelu CUPRA Ateca 

CUPRA Ateca přináší nové provedení, sofistikovanost a přitažlivost. Model CUPRA Ateca znamenal začátek nové éry výkonných vozů a zároveň definoval pojem soudobé sportovnosti. Zůstává jedinečným modelem ve svém segmentu, který dokonale vychází vstříc požadavkům zákazníků. Jeho výrazný design, stylový interiér a vysoký výkon byly dále vylepšeny a výsledkem je CUPRA Ateca Special Edition.

CUPRA Ateca Special Edition si klade za cíl potěšit milovníky SUV limitovanou edicí. „Výjimečnost je jednou ze základních hodnot vize značky CUPRA. Stejně, jako v loňském roce u modelu CUPRA R, chceme nabídnout limitované edice i u našich ostatních nejúspěšnějších modelů a překvapit všechny s vášní pro exkluzivní design. CUPRA Ateca Special Edition je dělaná ručně, čímž posunula pojem zakázková výroba na novou úroveň.“ řekl Antonino Labate, ředitel strategie, obchodu, rozvoje a operací společnosti CUPRA. 

Srdcem modelu CUPRA Ateca Special Edition zůstává technicky vyspělý čtyřválcový agregát 2.0 TSI s přímým vstřikováním benzinu s výkonem 300 koní a točivým momentem 400 Nm. Spojení člověka a stroje zůstává bezchybné díky precizní sedmistupňové dvouspojkové převodovce DSG, pohonu všech čtyř kol 4Drive a progresivnímu řízení.

Výrazný design exteriéru

  • Strhující výkon modelu CUPRA Ateca byl díky výraznému exteriéru pro model Special Edition dále umocněn. 

Standardem jsou brzdy Brembo. Karbonové vlákno na zpětných zrcátcích propůjčuje vozu propracovanější vzhled. Zadní spoiler z téhož materiálu krom toho také lepší přítlak. Vylepšení se pak týká také nového výfukového potrubí Akrapovič, které nejen snižuje hmotnost vozu o 7 kilogramů, ale navíc posádce dopřeje jedinečný zvukový zážitek. Celek podtrhuje speciální barva karoserie Graphene Grey a nápisy CUPRA, které modelu přidávají na sofistikovanosti.

Interiér protkán jedinečnými detaily

  • Interiér vozu CUPRA Ateca Special Edition nabízí zcela novou, vyšší úroveň propracovanosti a vizuální přitažlivosti.

Přední skořepinová sportovní sedadla jsou čalouněna Alcantarou v exkluzivní barvě Petrol Blue. Stejně barevná broušená kůže je použita i na čalounění výplně dveří a zadních sedadel. Jde o zcela nové pojetí sportovně, ale zároveň elegantně řešeného interiéru. Nová barevná kombinace čalounění je doplněna karbonovými rámečky kolem výdechů klimatizace a kolem jejích ovladačů. CUPRA Ateca Special Edition klade za každých okolností důraz na detail, a proto přijíždí i s novými podlahovými rohožemi s logy CUPRA.

Model CUPRA Ateca Special Edition bude možné objednávat na konci roku 2019.

Tip pro fanoušky nových automobilů

Pokud jste fanouškem automobilů značky Cupra ale i všech ostatních vozů různých značek a zajímáte se o automobilový průmysl, doporučujeme vám navštívit e-magazín o nových autech www.autonewsletter.cz. Jestliže patříte mezi prodejce automobilů a sháníte webovou aplikaci pro správu zakázek, navštivte stránky www.autoklient.cz. Hledáte ověřená skladová auta s garantovanými parametry? Navštivte stránku skladové vozy ihned k dodání.

Fotogalerie
Autor: AutoSystem a.s. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka