Dárkové poukázky - nejlepší tip na dárek nebo odměnu

Nevíte čím potěšit své blízké? Co koupit, abyste se trefili do vkusu? Potřebujete odměnit své zaměstnance za dobře odvedenou práci? Dárkové poukázky jsou nejlepším řešením - obdarovaný si vybere to, co se mu opravdu líbí nebo to, co zrovna potřebuje.

Cílená propagace v Plzni

Nevíte čím potěšit své blízké? 

Co koupit, abyste se trefili do vkusu? Dárkové poukázky jsou nejlepším řešením. Radost udělají při každé příležitosti. Darujte poukaz jako vánoční dárek pod stromeček a obdarovaný sám nakoupí v povánočních slevách. Dárkový poukaz určitě potěší i jako dárek k narozeninám nebo svátku. A co svatební dar ve formě dárkové poukázky? Je to jednoduché, rychlé a máte jistotu, že se nesejde stejných dárků více, a i kdyby, u nás je možno poukazy sčítat.

Hodnota poukázek je zcela na Vás

V nabídce máme dárkové poukázky vhodnotách 200, 500, 1000, 2000 nebo 5000 Kč. Hodnota dárkového poukazu, který použijete jako dárek je zcela na Vás. Dárkové poukázky je možno sčítat a uplatnit je na nákup zboží nebo služeb v naší kamenné prodejně nebo v našem e-shopu při osobním vyzvednutí na prodejně.

Potřebujete odměnit své zaměstnance za dobře odvedenou práci?

Dělají Vaši zaměstnanci pro firmu víc než musí? Odměňte je za dobře odvedenou práci! Dárková poukázka potěší při každé příležitosti a určitě bude tou správnou motivací.

Autor: Elektro Efekt Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 20.10.2016 07:45




1 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka