Přijďte odměnit svého školáka za vysvědčení!

Přijďte odměnit svého školáka za celoroční snahu ve škole! V pátek 29.6.2018 navíc pro školáky budeme mít připravenou i zmrzlinu.

Cílená propagace v Plzni

Konec školního roku se blíží, přijďte vybrat odměnu za vysvědčení pro své ratolesti do Efekt Elektro vedle OD Kaufland v Klatovech. Touží Vaše ratolest po novém mobilním telefonu, novém tabletu nebo notebooku, který po prázdninách využije i ve škole? Nabídka je opravdu široká, jak v kamenné prodejně v Klatovech, tak i v našem e-shopu.

Hitem pro prázdniny jsou bezpochyby bezdrátové reproduktory, které nesmějí chybět v kapse žádného puberťáka. Bezdrátové reproduktory jsou vybaveny bluetooth technologií a hudbu tak můžete streamovat i na delší vzdálenost bez použití jakýchkoliv kabelů. Partička puberťáků tak díky mobilu a repráku zvládne nadělat pořádný randál.

Léto je sezónou venkovních akcí, jako jsou nejrůznější rodinné oslavy, svatby, garden party, karaoke večírky, firemní prezentace, sportovní a školní akce. V naší nabídce najdete i tzv. party reproduktory, které jsou vybaveny vstupem pro mikrofon. Pravý karaoke večírek tak může začít…

Pro školáky jsme od 29.6.2018 do 1.7.2018 připravili akci. Ke každému mobilnímu telefonu, tabletu nebo notebooku od nás dostanete navíc dárek za symbolickou 1 Kč..

Přijďte odměnit svého školáka za celoroční snahu ve škole!
V pátek 29.6.2018 navíc pro školáky budeme mít připravenou i zmrzlinu.

Kontaktujte nás!

ELEKTRO EFEKT s.r.o.
Sportovní 783
339 01 Klatovy

Telefon: +420 376 322 653
Mobil:
+420 724 824 420
E-mail:
e-shop@elektroefekt.cz
E-shop:
 www.elektroefekt.cz
Podpořte nás na FACEBOOKU: https://www.facebook.com/efektelektro/

Fotogalerie
Autor: ELEKTRO EFEKT s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka