Dejte si Pivo s rektorem

Po úspěšném loňském prvním ročníku se do Plzeňského Prazdroje vrací Pivo s rektorem. 10. října od 16 hodin přivítá nádvoří pivovaru především studenty, kteří si zde budou moci dát pivo načepované rektorem univerzity a pobavit se při poslechu studentských kapel.

Cílená propagace v Plzni

Připraven bude jedenáctistupňový ležák Excelent, při jehož vaření osobně asistoval rektor Miroslav Holeček 11. září. Po předložení JIS karty má každý příchozí nárok na dvě piva zdarma. Vychutnat si je může při poslechu kapel Stars Are So Far, Cougar, RightNow, Mr. Stranger a Broken.45. Chybět nebudou ani oblíbené soutěže - škola čepování, držení tupláků, skládání a válení soudků.

Západočeská univerzita v Plzni zorganizovala Pivo s rektorem poprvé loni v rámci oslav 25. výročí svého založení. Akce se tehdy setkala s velkým úspěchem mezi studenty, a proto se ji univerzita ve spolupráci s pivovarem rozhodla po roce zopakovat.

„Pivo s rektorem bylo pro mě osobně jednou z nejpříjemnějších událostí loňského roku. Byla to skvělá příležitost poznat se s řadou studentů osobně v neformálním prostředí a sdílet jejich radosti, starosti, postřehy a nápady. Proto bych je i letos rád pozval do plzeňského pivovaru, který bude na základě našeho společného partnerství tuto akci opět hostit a zároveň našim studentům poskytuje řadu možností k současnému i budoucímu uplatnění, ať už v rámci stáží, brigád, vedení kvalifikačních prací či pozdějšího zaměstnání,“ zve rektor Miroslav Holeček.

Přijďte se pobavit, poznat se osobně s rektorem univerzity, dát si s ním pivo a užít si prima večer!
Sledujte událost na univerzitním facebooku.


Autor: Západočeská univerzita v Plzni Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka