Dětem ve 49. MŠ v Puškinově ulici nechá obvod přes prázdniny zrekonstruovat sociální zařízení

V září letošního roku budou mít děti z jeslí a školky v Puškinově ulici v Plzni zrekonstruované sociální zařízení. S pracemi se začne hned 1. července, aby zařízení mohlo být na konci srpna uvedeno do provozu.

Cílená propagace v Plzni

„V rámci rekonstrukce budou odstraněny stávající nenosné příčky a dále obklady a dlažby, které budou nahrazeny novými. Nový sádrokartonový podhled zakryje stávající vedení klimatizace a budou osazeny nové zařizovací předměty. Obvod do rekonstrukce investuje necelých 700 tisíc korun bez DPH“, prozradil Petr Baloun, I. místostarosta MO Plzeň 3.

V rámci rekonstrukce zdravotní instalace bude také upravena poloha a provedena výměna stoupaček, výměna připojovacího potrubí knovým zařizovacím předmětům a dále bude provedeno přemístění podlahové vpustě.

„S ohledem na charakter činností a nutnosti zajištění provozuschopnosti budovy v rámci školního roku jsme byli nuceni s provedením této rekonstrukce počkat až do období letních prázdnin“, dodal David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Fotogalerie
Autor: Miroslav Knotek Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 01.07.2019 15:11




0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka