Děti v Puškinově a Lábkově ulici mají nové herní sestavy

V nedávné době nechal třetí plzeňský obvod odstranit oblíbenou, ale již zcela nevyhovující herní sestavu v Puškinově ulici. Nyní již opět mohou maminky se svými dětmi navštěvovat oblíbené místo k hraní, neboť zde na ně čeká zcela nová a bezpečná sestava.

Cílená propagace v Plzni

„Jde nám především o bezpečnost dětí, proto dětská hřiště každý týden osobně kontrolují pověření pracovníci našeho úřadu. Při poslední revizi tohoto hřiště odborná kontrola doporučila odstranit herní prvky, a proto jsem rád, že jsme svůj slib splnili a za dobu dvou měsíců se nám podařilo sehnat, objednat a nainstalovat v Puškinově ulici novou sestavu. Doufám, že herní sestava „Závodník“ se dětem bude líbit“, informuje David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Nejenom děti v Puškinově ulici, ale i jejich kamarádi v Lábkově ulici se dočkali příjemné změny. I zde, místo vyřazené a nevyhovující sestavy, nechal obvod nainstalovat novou se skluzem a houpačkou.

„Kromě herních sestav jsme ještě pro milovníky streetballu nechali doplnit koše na víceúčelových hřištích v Heyrovského ulici na Borech a v ulici Na Okraji v Předních Skvrňanech“, doplnil David Procházka.


Fotogalerie
Autor: Miroslav Knotek Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 08.10.2019 15:18




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka