Dětský program Nick Jr Czech nově na Skylinku

Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group informoval o zařazení oblíbeného dětského programu Nick Jr Czech na předvolbu Skylink Ochutnávka.

Jarní servisní akce AUTO CB

Na předvolbě Skylink Ochutnávka mohou již téměř jeden rok zákazníci Skylinku sledovat postupně vybrané programy z placené nabídky Skylinku. K další změně došlo 1. 11. 2017, kdy dokumentární program Viasat Nature nahradil dětský program Nick Jr Czech.

Nick Jr Czech jistě zaujme, a to nejen ty nejmenší diváky. Velkolepá dobrodružství se svými oblíbenými hrdiny, kreslenými postavičkami a zvířátky mohou vaše děti zažívat každý den. Pro malé princezny je připravena Nella - princezna rytířka, které odvaha opravdu nechybí. Pro dobrodruhy je tu Tlapková patrola, kde chlapec jménem Ryder vede psí smečku záchranářů. Objevování kouzelného světa pohádek a fantazie může začít.

Nick Jr Czech je standardně součástí placených balíčků Smart, Multi, Kombi, Multi HD nebo Komplet.

Pro příjem programů vysílaných v rozlišení SD / MPEG-4 je nutný HD satelitní přijímač (nejlépe s označením Skylink READY).

Potřebujete poradit nebo naladit satelitní receiver? Kontaktujte nás!

Náš proškolený personál se Vám bude plně věnovat a pomůže Vám najít nejlepší možné řešení, které bude vyhovovat Vašim potřebám a požadavkům. Naši technici Vám přístroj do druhého dne naladí.

ELEKTRO EFEKT s.r.o.

Sportovní 783
339 01 Klatovy

Telefon: +420 376 322 653
Mobil: +420 724 824 420
E-mail: eshop@elektroefekt.cz; marketing@elektroefekt.cz 

E-shop: www.elektroefekt.cz

Autor: ELEKTRO EFEKT s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 20.11.2017 08:05



5 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka