Dětským hřištím v plzeňském centrálním obvodu končí sezóna

S blížící se zimou přichází ukončení sezóny dětských hřišť a pracovníci odborné firmy se zaměřují nejenom na demontáž řetězových houpaček a houpacích prvků, ale i na celkovou kontrolu dětských hřišť na území Městského obvodu Plzeň 3.

Cílená propagace v Plzni

Demontované houpací prvky budou vzimním období uskladněny a provede se jejich údržba. Vpřípadě potřeby dojde kvýměně řetězů, sedáků a ok.

„V polovině listopadu byly ukončeny kontroly detektorem kovů na všech pískovištích a dopadových plochách. Vprvním prosincovém týdnu pak bude provedena certifikovaným technikem poslední odborně technická kontrola hřišť a sportovišť“, informuje David Procházka, místostarosta plzeňského centrálního obvodu.

Návratu houpaček a houpacích prvků na dětská hřiště se dočkáme opět na jaře, kdy začne jejich montáž a zároveň také pravidelná kontrola detektorem kovů. Vše bude záviset na aktuálním počasí, nicméně vbřeznu příštího roku bude provedena první odborně technická prohlídka s kontrolou všech hracích a sportovních prvků.

„I když si vzimním období děti na hřištích nehrají, provozní řády dětských hřišť jsou celoročně platné a touto cestou bych chtěl požádat o jejich dodržování“, dodává David Procházka.

Fotogalerie
Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 3 Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 23.11.2017 08:34



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka