Dvojnásobná produkční kapacita pro výrobu tiskových forem

Plzeňská tiskárna TYPOS má novou osvitovou linku na výrobu osvitových forem. Kromě pořízení nového technologického vybavení proběhla i kompletní optimalizace procesu výroby tiskových forem s důrazem na kvalitu a produktivitu.

Cílená propagace v Plzni

V průběhu měsíce září 2017 byla dokončena instalace nového osvitového zařízení KODAK MAGNUS VLF Q2400 X-Speed pro expozici termálních desek. Součástí celé instalace je i automatická in-line děrovačka BEIL. Kromě pořízení nového technologického vybavení proběhla i kompletní optimalizace procesu výroby tiskových forem sdůrazem na kvalitu a produktivitu. Produkční kapacita je nyní dvojnásobná.

Nový KODAK MAGNUS VLF Q2400 X-Speed patří mezi nejrychlejší osvitové zařízení na trhu. Zařízení je schopné vyrobit přes 30 tiskových desek formátu B1 za hodinu. Naše nová osvitová linka zahrnuje také automatickou in-line děrovačku BEIL, která je schopná na základě čárových kódů zjednotlivých tiskových forem rozlišovat na pět různých formátů desek.

Celá akce proběhla vněkolika fázích, přičemž samotná instalace nového osvitového zařízení trvala pouhých pět dní, a to včetně předání do provozu a kompletního zaškolení obsluhy. Díky bezproblémové a rychlé spolupráci sfirmou AMOS CZ, která dodávku stroje zajišťovala, proběhla instalace hladce a bez omezení výroby.

Autor: Typos, tiskařské závody, s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka