Fakulta zdravotnických studií chystá svůj Den

Kromě informací o studiu a přijímacím řízení návštěvníky čeká i prezentace vyučovaných oborů a partnerů fakulty. Chybět nebudou ani novinky o zdravém životním stylu.

Cílená propagace v Plzni

Dveře budovy v Husově ulici 11 se 4. října otevřou od 9 do 17 hodin. Příchozí se zde dozvědí vše o fakultě, průběhu přijímacího řízení, přípravném kurzu ke studiu i o výuce a praxích. V odborných učebnách se představí jednotlivé studijní programy a obory tak, aby uchazeč získal lepší přehled o nelékařských profesích a mohl se tak dobře rozhodnout při výběru konkrétního oboru.

Součástí celodenní akce je i prezentace hlavních partnerů fakulty, na jejichž pracovištích studenti absolvují stěžejní část odborné praxe. Představí se například Fakultní nemocnice Plzeň, Krajská hygienická stanice Plzeňského kraje, Svaz léčebných lázní ČR, Federace ortopedických protetiků či krajská záchranná služba.

Fakulta také předvede činnost Fakultního centra zdraví. O své zkušenosti se podělí studenti studenti FZS, kteří absolvovali semestrální studijní pobyt na univerzitě v Číně.

Autor: Západočeská univerzita v Plzni Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka