Firma Elektro Efekt pro Vás v této těžké době připravila několik akcí k ulehčení této situace.

Nakupujte elektro z pohodlí a bezpečí svého domova nebo na prodejně přes okénko.

Cílená propagace v Plzni

Vzhledem k nouzovému stavu, který byl vládou vyhlášen je nákup elektroniky, domácích spotřebičů a produktů z naší vinotéky možný pouze přes e-shop nebo naše prodejní okénko. Proto jsme zavedli pomoc našim zákazníkům v podobě prodejního a poradenského okénka v Elektro Efektu, které je pro Vás otevřeno každý den! Náš personál při veškeré komunikaci s Vámi přes okénko bude vybaven rouškou, ochranným obličejovým štítem a ochrannými rukavicemi. Preferujeme platbu kartou na přenosném terminálu v prodejním okénku.

Co Vám nabízíme? Vše, co potřebujete z elektry a vinotéky. Vydáme přes okénko nebo přímo ze skladu. Nyní již i náš personál Vám případně rád pomůže s odnosem objemnějšího zboží do auta. Pokud potřebujete reklamovat zboží, stačí přivézt do našeho okénka.

Další pomoc našim zákazníkům jsme zavedli službu ,,Zboží z Elektro Efektu express po Klatovech a klatovském okrese do dvou hodin."

Zboží z Elektro Efektu express do dvou hodin

Zboží zakoupené v Elektro Efektu express do dvou hodin v pracovní dny po Klatovech a klatovském okrese. Platí pouze pro skladové zásoby.

Rozbila se vám pračka, myčka, TV nebo potřebujete novou tiskárnu či set-top-box? Do dvou hodin zboží doručíme naší dopravou  k Vám do firmy nebo domů – objednejte si u prodejního okénka nebo na www.elektroefekt.cz. U objednávek nad 5.000 Kč máte navíc dopravu ZDARMA. Expresní doručení platí pro skladové zásoby, skladovou zásobu je potřeba ověřit na telefonním čísle 725 907 946.

Rozšířili jsme od 5.dubna možnosti využití standardní dopravy. Kromě velkých spotřebičů a TV vám dovezeme také menší zboží. Navíc je nyní vyneseme třeba do 10. patra před dveře vašeho bytu. A zvládneme to i bezkontaktně. Můžete si zdarma zvolit také odvoz starého spotřebiče. Je ale nutné jej předem připravit (odpojit ze sítě a připravit k vynesení) a umístit před dveře bytu.

Z důvodu bezpečnosti naší posádky i Vás, našich zákazníků, nedoručujeme zboží až do bytu, nevybalujeme jej ani neinstalujeme.

NÁKUP BEZ PENĚZ A S 0% NAVÝŠENÍM

Ve spolupráci se splátkovou společností HelloBank jsme pro Vás připravili pomoc našim zákazníkům v předvelikonoční akci "Nákup s 0% navýšením"

Do 12.4.2020 můžete v našem e-shopu nakoupit na splátky s 0% navýšením.

Akce probíhá od 30.3.2020 do 12.4.2020 v našem e-shopu. Budete-li potřebovat pomoci s vytvořením smlouvy on-line, kontaktujte nás na telefonním čísle 725 907 946.

NÁŠ TIP: Nakoupit můžete akční zboží s dárky, neplatíte žádnou akontaci a platbu si rozložíte na 10 měsíců a nepřeplatíte ani korunu!

Splátky si nastavíte podle svých představ přímo z pohodlí a bezpečí svého domova. Při objednávání přes e-shop můžete využívat i platební bránu nebo platit převodem na účet.

DUBNOVÁ LETÁKOVÁ AKCE PLANEO

I přes nouzový stav jsme pro Vás připravili dubnovou letákovou akci PLANEO v našem prodejním okénku, ale nově i v našem e-shopu. Objednávat můžete osobně u prodejního okénka, on-line přes náš webový kontaktní formulář nebo telefonicky na čísle 725 907 946.  I na letákové zboží do 12.4.2020 platí v e-shopu akce SPLÁTKY S 0% NAVÝŠENÍM. Splátky lze vytvořit pouze on-line přes e-shop.

Potřebujete-li poradit, kontaktujte nás telefonicky na 725 907 946.

Vedení firmy Vám děkuje za přízeň, díky patří i našemu obětavému personálu za snahu nevzdávat to!


POTŘEBUJETE PORADIT? KONTAKTUJTE NÁS!

Náš proškolený personál se Vám bude plně věnovat a pomůže Vám najít nejlepší možné řešení, které bude vyhovovat Vašim potřebám a požadavkům.

ELEKTRO EFEKT S. R. O.
SPORTOVNÍ 783
339 01  KLATOVY

Prodejna elektro:
Telefon: +420 376 322 653
Mobil: +420 724 824 420
E-mail: prodejna@elektroefekt.cz
E-mail: info@elektroefekt.cz

E-shop:
Mobil: +420 725 907 946
E-mail: eshop@elektroefekt.cz
E-mail: marketing@elektroefekt.cz

Vinotéka, sklep:
Telefon: +420 376 322 653
Mobil: +420 724 824 420
E-mail: vinoteka@elektroefekt.cz
E-mail: info@elektroefekt.cz

FACEBOOK: efektelektro

INSTAGRAM: elektroefekt

WEB: www.elektroefekt.cz

Autor: Elektro Efekt Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka