Francouzská dezinfekce ovzduší může účinným způsobem zmírnit dopady chřipkové epidemie

Účinná dezinfekce Bactinyl od francouzského výrobce Laboratoires STÉRIDINE je určená k použití na centrálních příjmech, ambulancích, vyšetřovnách, rizikových pokojích, WC a infekčních klinikách.

Jarní servisní akce AUTO CB

Pro zmírnění dopadů chřipkové epidemie je možno používat dezinfekci Bactinyl

Dezinfekční účinnost přípravků Bactinyl francouzského výrobce Laboratoires STÉRIDINE je tato: BAKTERICIDNÍ včetně Escherichia coli a MRSA, FUNGICIDNÍ, VIRUCIDNÍ včetně HIV, polioviru, hepatitidy A, herpes viru a viru H1N1.

Bactinyl AIR s rozprašovačem

Tato dezinfekce příjemně voní po citronu a je určená k použití na centrálních příjmech, ambulancích, vyšetřovnách, rizikových pokojích, WC a infekčních klinikách. Dezinfekce řady Bactinyl AIR osvěžuje ovzduší citronovou vůní. Bactinyl AIR si můžete objednat v provedení dóza 500 ml s rozprašovačemsprej 750 ml s rozprašovačem nebo kanystr s náplní 5 litrů.

BACTINYL PUR ve spreji

Další možností účinné dezinfekce je přípravek BACTINYL PUR na bázi propylalkoholu s malým obsahem KAS určená k rychlé dekontaminaci a desinfekci vzduchu. Bactinyl PUR si můžete objednat jako aerosolový sprej 500 ml nebo aerosolový sprej 150 ml.

KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Jsme specialisté na lékařské přístroje a dezinfekce. Dovážíme a prodáváme francouzské dezinfekce STÉRIDINE, které nepoškozují životní prostředí.

Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka