Hyundai představuje zcela nové modely Sonata a ix25

Společnost Beijing Hyundai ?Motor Company (BHMC) odhalila na autosalonu Auto Shanghai 2019 zcela nové modely Hyundai Sonata a Hyundai ix25.

Cílená propagace v Plzni

Nové modely ztělesňují motiv „nové éry“, který je nosným tématem expozice značky na jednom z největších autosalonů v Číně

  • Kromě zcela nových modelů se mohou návštěvníci stánku značky Hyundai seznámit s novými technologiemi, zaměřenými na blízkou i vzdálenější budoucnost, a s novým designérským stylem „smyslné sportovnosti“ společnosti Hyundai. 

Zcela nová Sonata slaví na autosalonu v Šanghaji čínskou výstavní premiéru. Globální „ikonický model“ značky Hyundai disponuje nejmodernějšími technologiemi v oblastech bezpečnosti, konektivity a komfortu. Nejnovější generace modelu Sonata je elegantním a nádherným sedanem v úchvatném stylu kupé, jímž se odlišuje od konvenčních čtyřdveřových modelů. Svými elegantními a ladnými liniemi ztělesňuje designérský styl „smyslné sportovnosti“ společnosti Hyundai Motor. Určujícím stylistickým prvkem vnějšího i vnitřního designu je světlo.

Zcela nové kompaktní SUV ix25 slaví rovněž premiéru v nové „sportovní a svalnaté“ podobě

Nový model přichází s ideální koncepcí pro čínský trh a jeho design je zřetelně inspirován stejným designérským stylem, který vtiskl nezaměnitelnou tvář zcela novému modelu Sonata, avšak v odlišné interpretaci. Tento elegantní model vyčnívá z davu výraznou ramenní linií, rozšířenými podběhy kol, světlou výškou ve stylu SUV a nezaměnitelným světelným designem. 

BHMC ve své expozici, inspirované motivem „nové éry“, naprosto zřetelně vyjadřuje novou vizi budoucí mobility. Poprvé je v Číně vystaven model Sonata jako designérské studio, síťově propojený automobil 3.0 a nechybí ani zážitková technická expozice s přístupovým systémem, jehož autentizace je založena na základě snímání otisku prstu. I tato technologie je v Číně prezentována poprvé. Podobným způsobem se mohou návštěvníci seznámit s digitálním klíčkem. Pozornost bezesporu upoutá také sportovní model Veloster N a systém čištění vzduchu z modelu NEXO.

Tip pro fanoušky nových automobilů

Pokud jste fanouškem automobilů značky Hyundai, ale i všech ostatních vozů různých značek a zajímáte se o automobilový průmysl, doporučujeme vám navštívit e-magazín o nových autech www.autonewsletter.cz. Jestliže patříte mezi prodejce automobilů a sháníte webovou aplikaci pro správu zakázek, navštivte stránky www.autoklient.cz.

Hledáte ověřená skladová auta s garantovanými parametry? Navštivte stránku skladové vozy ihned k dodání.

Fotogalerie
Autor: AutoSystem a.s. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka