Hyundai Tucson potvrdil své špičkové kvality během dlouhodobého testu časopisu Auto Bild na 100 000 km

Německý časopis Auto Bild udělil vozu Hyundai Tucson v rámci dlouhodobého testu na sto tisíc kilometrů perfektní hodnocení.

Cílená propagace v Plzni

Oblíbený Tucson, vyráběný v Nošovicích u Frýdku-Místku, byl ohodnocen známkou 1- a stal se tak třetím vůbec nejlépe hodnoceným SUV.

V závěru testu Auto Bild zdůrazňuje, že kdo vyrábí takové vozy, jako je Hyundai Tucson, může bez problémů poskytovat pětiletou záruku. O tom, že jde o mimořádně zdařilý vůz, svědčí také neustále rostoucí zákaznická popularita. Tucson je nejprodávanějším modelem Hyundai v Evropě a jen za minulý rok se v Evropě prodalo přes 152 tisíc kusů.

V dlouhodobém testu novináři vyzdvihli tichý a zároveň živý naftový pohon se solidní spotřebou. Jako vysoce nadprůměrné v dané třídě označili celkové pohodlí posádky a zpracování interiéru, který ani po sto tisících ujetých kilometrech nenese známky opotřebení. Během testu se navíc novináři nesetkali s vážnějšími technickými nedostatky, přičemž několik snadno opravitelných drobností vyřešili bezplatně v rámci záruky.

Začátkem srpna Hyundai na český trh uvedl nejnovější modernizace modelu Tucson. V Nošovicích se dokonce začal vyrábět také první český hybridní vůz – nový Hyundai Tucson s technologií MHEV 48 V. Kombinací vznětového agregátu a elektromotoru významně klesá spotřeba paliva a produkce emisí, přičemž dochází ke zlepšení pružnosti a jízdní dynamiky. Vůz je nyní vybavený kaskádovitou maskou chladiče, která je společným identifikačním znakem rodiny modelů Hyundai.

Nový Tucson nabídne nejlepší bezpečnostní, komfortní a praktickou výbavu ve své třídě. Asistenční systémy a prvky aktivní bezpečnosti Hyundai SmartSense v novém modelu tak splňují nejvyšší evropské bezpečnostní standardy. Patří mezi ně asistent pro odvrácení kolize s překážkou vpředu FCA (Forward Collision-Avoidance Assist), asistent pro jízdu v jízdním pruhu LKA (Lane Keeping Assist) a asistent pro sledování omezení rychlosti ISLW (Intelligent Speed Limit Warning). Novinkou je asistent pro rozpoznávání únavy řidiče DAW (Driver Attention Warning), který detekuje projevy únavy nebo nepozornosti osoby za volantem.

Tip pro fanoušky nových automobilů

Pokud jste fanouškem automobilů značky Hyundai ale i všech ostatních vozů různých značek a zajímáte se o automobilový průmysl, doporučujeme vám navštívit e-magazín o nových autech www.autonewsletter.cz. Jestliže patříte mezi prodejce automobilů a sháníte webovou aplikaci pro správu zakázek, navštivte stránky www.autoklient.cz.

Fotogalerie
Autor: AutoSystem a.s. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 20.08.2018 21:53



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka