Instalační systémy, svět měřený v coulech

Vše měříme na metry, centimetry, milimetry. V obchodech Kreiner jsou však specializováni na odborníky důvěřující coulům. Instalatéři zde nakoupí vše potřebné pro nejrůznější instalace.

Cílená propagace v Plzni

Coul neboli palec, historie stará skoro dvě století

Na palce se stále měří v USA či Anglii, přesto zvětšiny oborů vytlačily couly klasické metrické jednotky. Obrovský rozmach průmyslu v 19. století však v některých oborech zanechal svůj otisk. V coulech se dodnes udávají např. rozměry instalačních trubek či ventily. Vše lze snadno přepočítat, protože palec se rovná 2,54 cm, ale coulovky a půlcoulovky už k instalatérské hantýrce neodmyslitelně patří.

Kompletní koupelny

Společnost Kreiner nabízí kompletní sortiment instalačních systémů – WC moduly i ovládací destičky a podomítková tělesa, sifony, odtokové soupravy, manžety, trubky, splachovače. Celková nabídka samozřejmě zahrnuje nejen instalační doplňky, ale vše potřebné pro realizaci koupelen od obkladů, přes sanitu, sprchový program a baterie až po koupelnový nábytek, včetně příslušných doplňků.

Jak ušetřit až 2/3 ceny

V obchodech Kreiner se vyplatí zeptat se na aktuální výprodej vybavení koupelen. I sortiment instalačních systémů se pravidelně obměňuje a starší série lze koupit za výrazně nižší ceny. Ve výhodné nabídce lze nalézt odpadní soupravy, splachovače, montážní desky, podomítková tělesa i elektroniku pro pisoáry.

Nejrychlejší nákup je přes internet

Specializovaný eshop představuje komfortní a rychlé řešení výběru instalačních systémů. Zboží, které je skladem, je zpravidla odesíláno do 24 hodin po objednávce. Společnost Kreiner patří s desítkou poboček mezi největší prodejce v republice. Zákazníci mohou využít profesionálního poradenství nejen ve Vejprnicích u Plzně a samotné Plzni, ale také v Brně, Kladně, Mostu, Karlových Varech, Sokolově a na několika místech v Praze.

Kde společnost Kreiner v Plzeňském kraji najdete?

Adresa:
Tyršova 686, 330 27Vejprnice u Plzně
Tylova 49, 310 24 Plzeň
ESHOP:
http://www.eshop-kreiner.cz/cs/
FACEBOOK:
https://www.facebook.com/kreiner.cz

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka