Jak uzdravíte vysušené a popraskané ruce?

Hledáte radu, jak uzdravit popraskané a vysušené ruce? Máme pro vás tip na značkové francouzské dezinfekční mýdlo ASEPTIL. Jde o ověřený, vyzkoušený produkt značky Laboratoires STÉRIDINE.

Cílená propagace v Plzni

Zákazníci doporučují na popraskané ruce dezinfekční mýdlo ASEPTIL

Vždy nás velmi potěší, když se dozvíme přímo od našich zákazníků, kteří naše kosmetické přípravky a dezinfekční produkty používají, že jim kvalitní francouzská dezinfekce pomohla ke zlepšení zdravotního stavu či odstranění zdravotních potíží.

Před několika dny jsme obdrželi dopis, ve kterém pan Filip z Prahy popisuje zkušenost s dezinfekčním mýdlem ASEPTIL. Používá jej pravidelně (spotřeba 1 litr měsíčně) a mýdlo mu pomohlo k úplnému uzdravení vysušených a popraskaných rukou. Máme obrovskou radost a moc děkujeme za zpětnou vazbu a hezký dopis.

Dezinfekční mýdlo pro citlivé jedince s alergií

Prodáváme dezinfekční mýdlo ASEPTIL LOTION (dóza 1 litr s pumpičkou) na bázi biguanidů s malým obsahem KAS. Mýdlo je určené zvláště citlivým osobám, které trpí nejrůznějšími alergiemi a jinými reakcemi. Neobsahuje betainy, EDTA, parfém ani barvivo. Dezinfekční mýdlo je neutrální a nemá předepsaný žádný výstražný symbol. Prostředek má širokospektrální dezinfekční záběr, včetně VIRUCIDNÍHO.

Dezinfekční účinnost: BAKTERICIDNÍ včetně Escherichia coli, FUNGICIDNÍ a VIRUCIDNÍ včetně HIV, polioviru, hepatitidy A, adenoviru, rotaviru a viru H1N1 a H5N1 při expozici 30 sekund.

Poznámka: nabízíme také dezinfekční ubrousky ASEPTIL.

Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka