Jaké novinky jsme vystavovali na veletrhu For Arch 2017?

Společnost Kreiner představila na veletrhu For Arch 2017 nové modely umyvadel na desku, které jsou žhavou novinkou z vlastní produkce!

Cílená propagace v Plzni

Od 19. do 23. 9. ožil letňanský výstavní areál největším mezinárodním stavebním veletrhem FOR ARCH. I letos na setkání odborníků i laiků z oblasti stavebnictví a přidružených oborů přijala pozvání řada významných vystavovatelů z domova i ze světa. Mezi nimi i společnost Kreiner, která nechala návštěvníky nahlédnout do pestré nabídky volně stojících van (konkrétně se jedná o modely PragueLyonVegasDarwinMadrid) a umyvadel na desku, které jsou žhavou novinkou z vlastní produkce Kreiner.

Náš výstavní stánek doplnila nová kolekce WC sedátek Duravit. Duravit SensoWash® byl navržen speciálně pro potřeby osobní hygieny. SensoWash® je nabízen ve dvou různých segmentech pohodlí: D-Code a Starck s jedinečně sladěnými designy.

Vlastní produkty značky KREINER DEUTSCHLAND

Společnost KREINER vystavovala na veletrhu For Arch 2017 kromě vodovodních baterií Steinberg a produktů Sensowash společnosti Duravit především své vlastní produkty značky KREINER DEUTSCHLAND - volně stojící vany a umyvadla z litého mramoru.

O volně stojící vany je stále větší zájem ze strany hotelů a penzionů

V posledních letech o volně stojící vany projevují stále větší zájem zejména hotely a penziony, které svým návštěvníkům chtějí nabídnout něco více než jen relaxaci v teplé lázni. Dle odezvy hoteliérů se daleko lépe prodávají pobyty v pokojích, které jsou vybaveny volně stojícími vanami. Hoteloví hosté si tak dopřejí odpočinek ve vaně, kterou doma nemají. Mohou si tak užít malý soukromý wellness.

Návštěvníci FOR ARCH mimo jiné viděli volně stojící vany Kreiner, které jsou vyrobeny v České republice ze značkových akrylových desek Lucite. Dále bylo možné si prohlédnout umyvadla Kreiner z umělého kamene na desku s umyvadlovými bateriemi Kreiner a volně stojící vanové baterie Steinberg.

Nechte si s výběrem moderního vybavení do koupelny poradit od odborníků

V prodejnách Kreiner v Plzeňském kraji jsou vám k dispozici odborníci, kteří vám poradí s výběrem a doporučí vhodné vybavení koupelny. Myslete na to, že budete potřebovat nejen obklady, vanu či baterie, ale také kompletní instalační systémy. Radost vám udělají i drobné doplňky, mezi které patří například držáky ručníků, madla, mýdlenky i sklenky. To vše lze právě nyní v Plzni pořídit za skvělé výprodejové ceny.

Vybírejte z tisíců výrobků

Díky obměnám vzorkoven a nahrazování starších výrobkových sérií se nabídka koupelnového vybavení se slevou průběžně doplňuje. Otevírá se vám tak jedinečná příležitost pořídit přímo v Plzni vše potřebné pro vaši koupelnu. Je pouze na vás, jak luxusní vaše koupelna bude a zda využijete aktuálních výhodných cen.

Pohodlný nákup v eshopu Kreiner

Společnost Kreiner nabízí svým zákazníkům možnost jednoduchého nákupu přes eshop. V sortimentu najdete kompletní vybavení koupelen, které si můžete nechat zaslat domů, nebo vyzvednout třeba v Plzni a neplatit tak poplatky za poštovné. Pokud je pro vás pohodlnější nechat si vše dovézt, věřte, že zboží je předáváno přepravci v nejkratším možném termínu.

KREINER, spol. s r.o.

Otevírací doba: Po-Pá 7 00 - 16 00 hod. 

Tyršova 686, 330 27 
Vejprnice u Plzně 
Tel.: 377 830 111
Fax : 377 826 751
E-mail: info@kreiner.cz
Web: www.kreiner.cz
E-shop: http://www.eshop-kreiner.cz/cs/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/kreiner.cz

Fotogalerie
Autor: KREINER, spol. s r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka