Jarní společenská událost pro seniory - tradiční taneční vínek

Jarní taneční vínek se konal, stejně jako ten podzimní, v azylu v Alfě na Americké třídě a to z důvodu rekonstrukce KD Peklo. Přesto si do těchto prostor našly ve středu 13. března cestu více než tři stovky seniorů. Orchestr pod taktovkou Miroslava Novotného nezklamal a účastníci této tradiční milé zábavy se skvěle bavili.

Cílená propagace v Plzni

Tak jako každý rok přišli natěšené tanečníky pozdravit starosta třetího plzeňského obvodu David Procházka, I. místostarosta Petr Baloun a místostarostové Ondřej Ženíšek aStanislav Šec.

„Taneční vínky zavedl vnašem obvodě první porevoluční starosta Bohumil Kulhánek, ajejich tradice trvá nepřetržitě dodnes. Vždy na jaře ana podzim se tak senioři mohou těšit na příjemné taneční odpoledne. Vstupné pro ně je samozřejmě zdarma“, informuje Stanislav Šec, místostarosta Městského obvodu Plzeň 3. "Tato taneční odpoledne jsou vůbec jednou znejnavštěvovanějších akcí pro seniory, kterou obvod pořádá, vždyť návštěvnost se pohybuje vždy okolo tří stovek lidí", dodává.

Všechny ženy, které na vínek přišly, dostaly od vedení obvodu žlutou růži jako malou pozornost. Starosta spolu smístostarosty pak přítomné dámy vyzvali ktanci a předvedli svoje taneční umění.

„Na vínku se hrají stále „zelené šlágry“, které tak naši senioři milují a mě nezbývá, než se obdivovat jejich tanečnímu umění. Jsem rád, že aspoň takto jim můžeme poděkovat za jejich celoživotní činnost a práci“, dodává David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Fotogalerie
Autor: Miroslav Knotek Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 14.03.2019 11:43




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka