Jarní úklid? Pomůžeme vám s úklidem nebo ho uděláme celý za vás

Jarní úklid vezmeme jedním vrzem. Jaro je tu a je třeba se pustit do jarního úklidu! Pusťte domů čistý jarní vzduch a ukliďte domácnost po dlouhé zimě!

Cílená propagace v Plzni

Slunce nádherně svítí a na vašich oknech se ukazuje špína, šmouhy, prach. Je na čase se dát do mytí oken. Také tuhle činnost tak nesnášíte? Rádi umyjeme okna za vás. Veškeré chemické přípravky si sami dovezeme a okna perfektně a rychle vyleštíme. A vyzase budeme moct sledovat krásné slunné paprsky přes čistá okna. 

Zbavte se starých věcí

Když z bytu zmizí hromady starých novin a časopisů, oblečení, které si rok nikdo nevzal na sebe, starý koberec i rozpadající se starý noční stolek, budete se v bytě lépe cítit a bude působit čistý i na pohled. 

Zbavte se všeho, co připomíná zimu

Je ten správný čas zbavit se všeho, co nějakým způsobem připomíná zimu. Dekorace ze sušených či umělých květin, která nás provázela od října, patří do krabice nebo do odpadků, místo ní mají být v bytě živé květiny a cokoli, co naznačuje, že zima je pryč a jaro přichází. 

Důležitou částí jarního úklidu je tedy vymetení pavučin, umytí oken včetně rámů a parapetů, umytí radiátorů a dveří. Když už se snažíme udělat jarní úklid co možno nejjednodušší a nejrychlejší a nemáte na něj potřebný čas, svěřte vše odoborníkům. Naše úklidová firma ÚKLID-PRESTO, s. r. o. funguje již od roku 1993. Ke své činnosti využíváme moderní úklidovou techniku s profesionální úklidovou chemií. Rádi vám nabídneme jednorázový úklid přímo na míru dle vašeho zadání a potřeb.

Zbavte se zásobáren prachu

Zdrojem prachu jsou koberce, závěsy, záclony i radiátory. Je dobré se na ně na jaře zaměřit, protože s teplým počasím se v bytě častěji větrá, a tudíž se v nich prach přeživší od zimy bude donekonečna vířit.

Provádíme i pravidelné úklidy 

Pokud se vám naše úklidové služby zalíbí, pak s vámi rádi vymyslíme pravidelné úklidy vaší domácnosti. 

Naši zákazníci si určují rozsah, způsob, četnost a dobu provádění úklidu.

Máte zájem o úklidové služby?

Kontaktujte plzeňskou úklidovou firmu ÚKLID PRESTO:

ÚKLID PRESTO, S.R.O.

Šikmá 214/8

Plzeň 318 00
Využijte stránku rychlá poptávka služeb!
mobil: +420 724 055 081
e-mail: info@uklidpresto.cz 
web: www.uklidpresto.cz

Autor: ÚKLID PRESTO, S.R.O. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka