Kde jste nás Nošenky z Plzně potkali a kde ještě potkáte

V článku se dozvíte, kde jste se námi s Nošenkami z Plzně mohli potkat a popovídat si a kde nás ještě v tomto roce uvidíte a potkáte. Určitě přijďte, rádi přivítáme každého.

Cílená propagace v Plzni

V r. 2018 se nám podařilo úspěšně, a s velkým ohlasem, realizovat mnoho malých i velkých akcí, které se těšily velké oblibě a účasti návštěvníků. Hojně navštěvované jsou tanečně-pohybové kroužky pro děti, dále pak kroužek jógy a úpolové gymnastiky či výtvarný kroužek, které podporují správný psychomotorický vývoj dětí. Spolupracujeme s organizacemi AC Krašovská, TJ Orel Plzeň, DC DoRa Centrum Plzeň nebo CVČ Skupovka. Spolek zároveň pořádá aktivity, workshopy a setkání pro rodiče na mateřské a rodičovské dovolené, kde podporuje jejich přirozené schopnosti, rozvíjí kreativitu a sociální vazby. Oblíbené rukodělné workshopy jsou háčkování, pletení nebo výroba barefoot obuvi. Úspěch měl také kurz RAW vaření, kde jsme podpořily dovednosti rodičů a předaly zajímavé a podnětné informace v přípravě zdravých pokrmů. 

V neposlední řadě spolek organizuje celorodinné akce, kde podporuje trávení společného času rodiny, jako primárního zdroje informací, důvěry a pozitivních zkušeností pro dítě, čímž působí preventivně vůči nežádoucím vlivům a aktivitám v pozdějším věku dítěte. V loňském roce jsme uspořádaly několik akcí na Pohádkovém statku (http://www.pohadkovystatek.cz/) a v Muzeu strašidel (https://www.muzeumstrasidel.cz/), v Konstantinových lázních se konal rodinný kemp s worshopy a hrami, v dobrovolnickém centru Totem pak Rodinný karneval a v Sokolovně Bolevec Nosící ples.

Některé naše akce, jako např. Nosící ples nebo Nosící festival, jehož výtěžek je věnován Domovu, plzeňské hospicové péči, či charitativní běh Run and Help pro Konto Bariéry, jsou zároveň pojaty benefičně, čímž jsme vzorem pro naše děti a společnost. Účastníme se také veřejných akcí, kde pořádáme pro děti tvořivé dílničky a workshopy, jako např. Nedělní rendez-vous na Plovárně nebo účast na Historickém víkendu či Festivalu KUK (http://www.kukfestival.cz/index.php/cs/dalsi-kuk-akce/kuk-v-plzni).

Nošenky z Plzně, z.s. se podílejí i na přípravě Kontaktního nosícího kalendáře a každoročně pořádají Pochod Plzní u příležitosti Světového týdne nošení. V letošním roce jsme tuto akci podpořily konáním 1. Nosícího festivalu, který zaznamenal velký úspěch jak ze strany účastnících se firem, tak ze strany návštěvníků. Výtěžek z prodeje kalendáře a zisky z pořádaných akcí maminky věnují hospicu DOMOV (http://domov-plzen.cz/), se kterým jsme navázaly dlouhodobou spolupráci.

Více informací o našich akcích najdete na těchto stránkách

https://www.facebook.com/nosenkyzplzne/

Fotogalerie
Autor: Nošenky z Plzně, z.s. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka