Kde si na Rozvadově pochutnat na výborné české kuchyni a pivu?

Správně načepované pivo, které má ten správný říz a vůně masa linoucí se z kuchyně. To Vás čeká při vstupu do vynikajícího Švejk restaurantu Rozvadov.

Jarní servisní akce AUTO CB

Švejk restaurant ROZVADOV = pohádka

Pivo, které má správný říz, vůně kachničky linoucí se z kuchyně a přísný pohled starého mocnáře shlížejícího z podobizny umístěné nad vyřezávaným obkladem výčepu. To je atmosféra hostinců před téměř sto lety, souhlasíte? Tehdy lidi měli mnohem více času posedět s přáteli u jednoho stolu a nejednoho ležáku z Plzně a probrat vše, co je těší i trápí. Na takovou idylku“starých časů“ jako z obrázků Josefa Lady už nemusíte jen vzpomínat, v našem Švejk restaurantu zažijete atmosféru, kde se dříve narození cítí mladí a mladí jako v pohádce.

Švejk restaurant ROZVADOV je součástí gastronomického konceptu ŠVEJK RESTAURANT

Tak jako každý Švejk Restaurant vás i naše provozovna na Rozvadově svou nenapodobitelnou atmosférou vrátí do dob rakousko - uherského mocnářství, na počátek 20. století. Naše rozvadovská restaurace stejně jako všechny ostatní je typická svým interiérem s dřevěnými podlahami a kvalitním dřevěným nábytkem z masivu. Samozřejmostí je všudypřítomná tvář dobrého vojáka Švejka.

Moderní česká gastronomie

Připravujeme pro vás moderní českou kuchyni, která reprezentuje klasiku v podání nejmodernějších technologií vaření doplněná o sezónní tématické gastronomické seriály, jako jsou zvěřinové, vepřové či hovězí hody nebo třeba Svatomartinská husička. Zakládáme si na kvalitních surovinách, originálním způsobu servírování, a výtečném plzeňském pivu.

Těšíme se na vás!

Švejk Restaurant Rozvadov
Starý hraniční přechod
Rozvadov 21
348 06

Tel.: +420 776 037 138
E-mail: ludvik@primda.cz
Web: http://www.svejkrozvadov.cz

Fotogalerie
Autor: Švejk Rozvadov Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka