Kia představuje model Seltos

Společnost KIA Motors oznámila, že nový globální kompaktní model SUV značky ponese název ‚Seltos‘.

Cílená propagace v Plzni

Model Kia Seltos, jehož uvedení na trh je naplánováno na letošní léto, vnese do segmentu kompaktních SUV patřičnou dávku rafinovanosti a troufalosti.

Samotné označení Kia Seltos se inspirovalo legendou z řecké mytologie, a to jménem ‚Celtos‘, které přísluší synovi Hérakla. Písmeno ‚S‘ v upraveném názvu tohoto vozidla má reprezentovat rychlost (Speed) a sportovní charakter vozu, jejž inspiroval smělý a troufalý charakter Celta. Model Seltos, vytvořený pro generaci mileniálů, se od svých konkurentů odlišuje spojením rafinovaného sportovního designu s prostorností a schopnostmi tradičního SUV – zabaleného do kompaktní karoserie.

Seltos zvenčí zaujme řadou rafinovaných detailů, jako např. dlouhou kapotou, výraznou charakteristickou křivkou na předním nárazníku a ostrými prolisy karoserie. Robustní boční linie vkombinaci s prosklením, které se postupně zužuje směrem k zádi vozidla, společně se zadním nárazníkem vč. kovové napodobeniny tlumiče výfuku propůjčují kompaktnímu SUV zdrženlivě sportovní charakter.

Kabinu koncipovanou pro mladé vyznavače moderních technologií charakterizují široké rozmáchlé tvary a výrazné technické detaily. V interiéru najdeme řadu technologií pro maximální pohodlí, konektivitu a intuitivní používání; součástí nevšední kabiny je i špičkový infotainment s dotykovým displejem o velikosti 10,25" a systém náladového osvětlení (Sound Mood Lighting).

Značka Kia rozšiřuje svoji nabídku vozů SUV v souladu s potřebami zákazníků na všech trzích. Nový model do segmentu kompaktních SUV poprvé vnáší tradiční silné stránky vozů Kia – design, kvalitu a moderní technologie.

Model Kia Seltos bude odhalen ještě tento měsíc; prodeje v Koreji i dalších regionech budou následovat v druhé polovině roku 2019.

Tip pro fanoušky nových automobilů

Pokud jste fanouškem automobilů různých značek a zajímáte se o automobilový průmysl, doporučujeme vám navštívit e-magazín o nových autech www.autonewsletter.cz. Jestliže patříte mezi prodejce automobilů a sháníte webovou aplikaci pro správu zakázek, navštivte stránky www.autoklient.cz.

Poznámka redakce: Pokud vás zajímají auto novinky, zvýhodněné cenové nabídky nových vozů, nová auta za akční ceny anebo zajímavé marketingové kampaně zaměřené na prodej nových automobilů, doporučujeme vám navštívit stránku nová auta v akci. Hledáte ověřená skladová auta s garantovanými parametry? Navštivte stránku skladové vozy ihned k dodání.

Autor: AutoSystem a.s. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 12.06.2019 10:03



kia, suv
0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka