Kontaktní grily Sage se zárukou 3 roky

Staňte se odborníkem na steaky. S novým kontaktním grilem Sage Vám to půjde jedna radost!

Jarní servisní akce AUTO CB

Kontaktní grily Sage jsou nástupcem světoznámé značky Catler. Na český trh se od roku 2018 dovážejí pod označením Sage.
Skladem na prodejně a centrálních skladech máme už jen grily Sage. Pod označením Catler jsou vyprodané a nelze je již objednat, proto je u produktů Catler uvedena poznámka, že jsou dodávány pod značkou Sage. V letní sezóně Vám grily Sage nabízíme v našem e-shopu za výhodnější ceny. Stačí si nový gril objednat ještě pod původním označením Catler a ušetříte až 1500 Kč oproti běžné internetové ceně.

Značka Sage patří do portfolia spotřebičů světoznámého výrobce, z jehož dílny pochází několik výrobků ve světě oceněných za špičkový design. První výrobek opustil továrnu již v roce 1932. Od té doby se tyto australské spotřebiče rozšířily do více než 30 zemí celého světa a na českém trhu se s nimi můžete setkat od roku 2008.

Spotřebiče značky Sage oslovují především náročné a všestranně aktivní spotřebitele, kteří se neobejdou bez zdravé a chutné stravy a současně pokládají vaření za příjemný zážitek nejen pro mlsné jazyky, ale i pro další lidské smysly.

S novými kontaktními grilem značky Sage dokážete připravit lahodné pokrmy od lehké snídaně až po stylovou večeři. Díky nepřilnavému povrchu grilovacích desek Quantanium™ minimalizujete používání tuků a grilování se tak stává oblíbenou přípravou jídla i pro milovníky zdravé výživy. Základem úspěšného grilování je gril, poskytující dostatečnou a konstantní teplotu a v neposlední řadě kvalitní vyzrálé maso.
Kontaktní grily pod původním označením Catler GR8030 a Catler GR8050 dodáváme pod novým označením Sage BGR820BSS a Sage BGR840BSS. Tyto dva modely jsou navíc vybaveny senzory Element IQ™, které rozpoznají pokles teploty při položení pokrmu na grilovací desku a pokles teploty vyrovnávají zvýšeným tokem tepla, tam kde je to zrovna potřeba. Tím se teplota grilovacích desek rychle vyrovnává a grilování na kontaktních grilech Catler, dnes už Sage, je rychlejší a grilované maso zůstává šťavnaté. Model Catler GR8050 respektive Sage BGR840BSS je navíc vybaven integrovanou teplotní sondou, díky které vždy připravíte maso přesně podle svých preferencí. Menu teplotní sondy nabízí 5 nastavení podle druhu masa (hovězí, jehněčí, vepřové, kuřecí a ryby) včetně typu přípravy (od krvavého až po propečený steak). Teplotní sonda na základě zadaného druhu masa a typu propečení pak pozná, kdy je maso připravené právě podle Vašich preferencí. Součástí menu teplotní sondy je funkce „REST MEAT“ (odpočinutí). Je zvláště důležité nechat maso před konzumací odpočinout alespoň na 3 minuty, aby se mohly šťáva a chuť rovnoměrně rozprostřít skrz celou porci a nedošlo k nadbytečné ztrátě lahodné šťávy po prvním nakrojení. Během této fáze část zbytkové tepla se odpařuje a část tepla prostupuje masem, aby bylo maso i ve svém středu připraveno přesně tak, jak jste si přáli. Teplotní sonda tak nejen připraví maso podle Vašich preferencí, ale rovněž zabrání i jeho převaření.

Jak získat prodlouženou záruku na 3 roky?

  1. zakoupíte si kontaktní gril Sage v našem e-shopu nebo v kamenné prodejně ELEKTROEFEKT Klatovy.

  2. připravíte si své číslo účtenky či faktury a sériové číslo zboží

  3. K získání prodloužené záruky na 3 roky je nutné, aby se spotřebitel do 30 dnů od nákupu výrobku zaregistroval na adrese http://www.sagecz.cz/zaruka. Na základě registrace získáte záruční certifikát na 3 roky.

Kontaktujte nás!

ELEKTRO EFEKT s.r.o.
Sportovní 783
339 01 Klatovy

Telefon: +420 376 322 653
Mobil:
+420 724 824 420
E-mail:
e-shop@elektroefekt.cz
E-shop:
 www.elektroefekt.cz
Podpořte nás na FACEBOOKU: https://www.facebook.com/efektelektro/

Autor: ELEKTRO EFEKT s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka