Královna v péči o Vaše prádlo: Sušička Philco

Řešíte problém, kam pověsit právě vyprané prádlo? Sušička prádla Philco za Vás problém vyřeší.

Jarní servisní akce AUTO CB

Sušička prádla není zcela běžným a nezbytným spotřebičem do domácnosti, ale její obliba rok od roku stoupá. Narozdíl od balkónu Vám prádlo usuší rychle a za každého počasí. Šetří čas, protože prádlo není potřeba věsit a nemusíte čekat až se prádlo usuší. Výhodou je i rychlost, jakou sušičky dokáží prádlo usušit.

I značka Philco má trhu se sušičkami prádla své želízko v ohni. První sušička, která šetří textilie, čas i peníze na vysoké úrovni. Kapacita 8 kg v elegantím provedení s LED displejem a ovládacím panelem v češtině. Sušička prádla Philco PDC 82 ladí s pračkami Philico Crown.

Úspora až 50% energie díky tepelnému čerpadlu

Kondenzační technologie s tepelným čerpadlem přináší profesionální výkon přímo k Vám domů. Zbytkové teplo se navrací zpět do procesu sušení a vy tím šetříte energii. Na výběr máte ze 16 programů včetně vlny nebo si můžete nastavit i svůj vlastní program.

Velký prostor pro objemné prádlo

Dvířka bubnu v úhlu 165° otevírají vstupní otvor o průměru 37 cm, což Vám poskytuje prostor pro komfortní a také šetrné vkládání prádla. Vnitřek vysoce kvalitního bubnu je osvětlený modrým LED světlem.

Máte stále přehled

Díky přehlednému ovládacímu panelu vždy víte co se děje. Sušička Vás upozorní zvukovým signálem na konci programu. Na displeji vidíte čas sušení. Samozřejmostí je signalizace plné nádržky na vodu i zanesení filtru.

Samozřejmostí je prodloužená záruka na 5 let.

Potřebujete poradit? Kontaktujte nás!

Náš proškolený personál se Vám bude plně věnovat a pomůže Vám najít nejlepší možné řešení, které bude vyhovovat Vašim potřebám a požadavkům.

ELEKTRO EFEKT s.r.o.
Sportovní 783
339 01 Klatovy

Telefon: +420 376 322 653
Mobil: +420 724 824 420
E-mail: info@elektroefekt.cz; eshop@elektroefekt.cz
E-shop: http://www.elektroefekt.cz

O firmě ELEKTRO EFEKT

Elektro Efekt s.r.o. provozuje kamenný a internetový obchod s elektronikou. Nabízí servis i montáž prodávaného elektra (pračky, myčky na nádobí, lednice, mrazáky, žehličky, vysavače, kulmy, domácí pekárny). Firma má sídlo v Klatovech a je specialista na špičkové pračky Philco. Elektro Efekt v Klatovech má obrovské zkušenosti v oblasti prodeje a servisu spotřební elektroniky.

V nabídce eshopu naleznete

  • bílé zboží (ledničky, pračky, sušičky na prádlo, mrazáky, sporáky, odsavače par, myčky nádobí nebo vestavné spotřebiče)

  • malé domácí spotřebiče (vysavače, péče o prádlo, péče o tělo, ventilátory, topidla, espressa a kávovary, Sodastream, kuchyňské spotřebiče, mikrovlnné trouby, nádobí)

  • televize, foto, audio (televize, přehrávače DVD, MP3, audiosystémy, přenosné audio, retro audio, radiobudíky, fotoaparáty, fotorámečky, kamery, TV antény, satelitní technika, propojovací kabely a příslušenství)

  • PC, mobily, GPS (GPS navigace, mobilní telefony, paměťové karty, USB paměti, CD, DVD média, tiskárny, notebooky, myši, klávesnice, tablety, kalkulačky, propojovací kabely)

Fotogalerie
Autor: ELEKTRO EFEKT s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka