Kvalitní a prověřený autosalon Suzuki v Plzni

Hledáte prověřený a kvalitní autosalon Suzuki? Autorizovaný dealer značky Suzuki Autoservis Nedvěd vám nabízí profesionální přístup, bohatou nabídku a příjemnou atmosféru.

Cílená propagace v Plzni

Kvalitní autosalon Suzuki v Plzni

Autoservis Nedvěd má dlouholetou tradici s prodejem a servisem vozů SUZUKI. Prodali a zajistili servis a další služby již tisícům spokojených zákazníků. Zalíbil se vám vůz značky Suzuki a chcete si ho vyzkoušet? Pak navštivte autosalon Suzuki Plzeň.

Přijďte se svézt vozem Suzuki Vitara!

Okamžitě po uvedení na trh v roce 1988 získala modelová řada Suzuki Vitara uznání za osobitý styl, praktické kompaktní rozměry, komfort na silnici a v neposlední řadě za mimořádné terénní schopnosti. V průběhu let se měnila velikost i technika vozu a nyní se to nejlepší z dědictví Vitary představuje v podobě svěžího moderního SUV pro každou příležitost. 

V autosalonu je vystaveno desítky vozů a rádi vás auty provezou. Teoreticky jste si už o jednotlivých modelech načetli spoustu informací, ale jak se auto chová v běžném provozu je třeba vyzkoušet. Autoservis Nedvěd vám nabízí svezení!

Záruka na nový vůz Suzuki!

SUZUKI poskytuje na všechny své vozy dodávané na český trh záruku 3 roky, nebo do ujetí 100 000km. Záruka se vztahuje na všechny případy kdy by došlo k poruše z důvodů vadného materiálu, nebo chyby výroby. Záruka je podmíněna dodržováním pravidelných servisních prohlídek.

Zrezne karoserie? A co teď?

Na prorezivění karoserie vozu je poskytována záruka v délce 12ti let (u modelu Jimny pouze 6ti let).V případě prorezivění kteréhokoliv z původních dílů karoserie má zákazník nárok na opravu, nebo výměnu tohoto dílu zdarma.

Záruky jsou podmíněny dodržováním pravidelných servisních prohlídek.

Ojeté vozy a služby spojené s provozem vozů

Autoservis Nedvěd má dlouholetou zkušenost s prodejem a servisem nových vozů Suzuki v Plzni. Dále se zaměřují na prodej ojetých vozů a na služby spojené s jejich provozem, jako například:

> pneuservis

> autoservis

> autosalon (poradenství, financování, prodej nových vozů)

> zajištění STK a měření emisí

Přijďte si pro svůj nový vůz Suzuki!

Kontaktujte specialistu na auta Suzuki v Plzni:
Autoservis Nedvěd 

377 442 772

prodej-suzuki@autoservisnedved.cz
Facebook Autoservis Nedvěd

Autor: Kateřina B Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka