LIC technika se podílí na rekonstrukci náměstí v Plané u Mariánských Lázní

LIC technika právě v těchto dnech instaluje podzemní rozvaděče EK600 na náměstí v Plané u Mariánských Lázní. Rekonstrukce náměstí má být dokončena do konce tohoto roku.

Jarní servisní akce AUTO CB

LIC technika dodává unikátní polykarbonátové podzemní rozvaděče (s vodotěsným poklopem, výsuvné rozvaděče nebo rozvaděče pro optická vlákna či další specifické rozvaděče a příslušenství), zemní kabelové šachty (modulární, ekonomické kompaktní šachty nebo například řadu Basicline) a signalizační techniku (tlačítka pro chodce, malé semafory) německé společnosti Langmatz.

Mezi nejnovější realizace patří rekonstrukce náměstí v Plané u Mariánských Lázní, která bude dokončena do konce tohoto roku. LIC technika ve zmíněném městě instaluje 4 kusy podzemních rozvaděčů typu EK600.

O firmě LIC technika, s.r.o.

Psal se rok 1963, kdy pan Hanz Langmatz založil v Garmisch-Partenkirchenu závod LIC Langmatz Industrie Chemie a začal s 5 spolupracovníky zpracovávat plasty - polyethylen a posléze také polykarbonát.

Firma Langmatz se více než 50 let specializuje na systémová technická řešení pro telekomunikace, oblast silnoproudu a signalizační techniku a pro své inovativní řešení získává početná ocenění (například: 2016 AOK Bayern - 2.místo v kategorii Zdravý management; 2015 GreenTec Award mezi prvními třemi v kategorii Recyklace a náhradní zdroje, 2013 WPC Inovationspreis Kolín v kategorii Produktový vývoj a design)

Na trh České republiky vstoupila firma Langmatz společně se Západočeskou energetikou a.s. v roce 1998 pod názvem LIC®technika, s.r.o., která má sídlo v Klatovech.

Dnes je firma LIC technika, s.r.o. dceřinnou společností firmy Langmatz GmbH sídlící v Garmisch-Partenkirchenu.

LIC technika, s.r.o. - kontakty
Adresa: Dr.Sedláka 763,339 01 Klatovy
E-mail: lic@lic.cz
Telefon: +420 376 555 711
Web: www.lic.cz

Autor: LIC technika s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka